Haberler

Kova hangi element? Burç elementleri: Kova hava, su, ateş, toprak burcu mu? Hava burçları neler?

Güncelleme:

Batı tropikal astrolojisinde 12 astrolojik işaret vardır. Burçlar, dört elementle ilişkilendirilir. Kova hangi element sorusunun yanıtına bu kapsamda yanıt aranıyor. Dört elementin her biri, ekliptik boyunca her zaman birbirinden tam olarak 120 derece uzakta bulunan ve birbirleriyle üçgen içinde oldukları söylenen Zodyak'ın 3 burcu ile ilişkilidir. Peki, kova hava, su, ateş, toprak burcu mu? Hava burçları neler? İşte, burç elementleri...

Kova hangi element sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Astroloji, antik çağlardan günümüze kadar klasik element kavramını kendi konusunda da kullanmıştır. Batı astrolojisinde ve Yıldız astrolojisinde dört element kullanılır: Ateş , Toprak , Hava ve Su. Peki, Kova hangi element? Kova hava, su, ateş, toprak burcu mu? Hava burçları neler? İşte, burçlar ve elementleri...

HAVA BURÇLARI NELER?

Geleneksel astrolojide, her üçlünün, kendi koşullarına göre değişen birkaç gezegen cetveli vardır. Yani, haritanın bir gündüz haritası mı yoksa bir gece haritası mı olduğuna bağlı olarak değişir. Üçlü yönetimler önemli bir asal değerdir - geleneksel astrologlar tarafından bir haritadaki her gezegenin gücünü, etkinliğini ve bütünlüğünü ölçmek için kullanılan birkaç faktörden biridir.

İlkbahar – Hava – İkizler, Terazi, Kova

Yaz – Ateş – Koç, Aslan, Yay

Sonbahar – Toprak – Boğa, Başak, Oğlak

Kış – Su – Yengeç, Akrep, Balık

KOVA HANGİ ELEMENT?

Kova burcu hava elementi grubundadır.

HAVA BURCU ÖZELLİKLERİ

Hava burçları, fikirleri yaymakta iyidir ve usta iletişimciler olarak bilinir. "Değişim rüzgarlarını" taşırlar ve çok entelektüeldirler - ancak fazlasıyla hayalperestlerdir.

  • Zeki
  • iletişimsel
  • Analitik
  • Esprili veya esprili
  • Sosyal
  • Özgür ruhlu
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title