Haberler

Kara Tahta son bölüm izle! TRT 1 Kara Tahta 8. bölüm full HD izle! Kara Tahta 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Kara Tahta son bölüm yayınlandı! TRT 1 Kara Tahta 8. bölüm izleyemeyenler Kara Tahta son bölüm izle! TRT 1 Kara Tahta 8. bölüm izle! Kara Tahta son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Kara Tahta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Tahta yeni bölümde neler olacak haberimizde...

Kara Tahta son bölüm izle linki araştırılıyor. TRT 1ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her akşam büyük beğeni toplayan Kara Tahta dizisi 8. bölümü yayınlandı. TRT 1 Kara Tahta 8. bölüm izleyemeyenler Kara Tahta son bölüm izle! TRT 1 Kara Tahta 8. bölüm izle! Kara Tahta son bölüm full HD izle! araştırmaları yapmaya başladı. Peki, Kara Tahta yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Tahta yeni bölümde neler olacak haberimizde...

KARA TAHTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Irmak ve Atlas'ın fırını küllerinden yeniden yaratma inancı Bekir için oldukça yaralayıcıdır. Arif ise bu olay sonrasında oğlunu korumak için öğretmenini feda etmesi gerektiğinden emin olur. Aylin'in Atlas sayesinde dudaklarından dökülen bir kelime dahi Arif'in fikrini değiştirmez. Bu durum da Sevgi ile gerilim yaşamasına sebep olur. Atlas öğrencilerinden aldığı güçle öğretmenliğe devam etmenin bir yolunu bulur. Son hamlesini yapan Bekir, Cafer'in elindeki tehlikeli bilgiden habersizdir. Bu bilgi yüzünden büyük bir fedakârlık yapmak zorunda kalır. Atlas ve Irmak'ın yakınlığı, dostlarının kuyusunu kazması Bekir'i bambaşka kumpaslara sürükler.

KARA TAHTA SON BÖLÜM İZLE!

Kara Tahta son bölüm izlemek için 'ye tıklayınız.

KARA TAHTA 8. BÖLÜM İZLE!

Kara Tahta 8. bölüm izlemek için 'ye tıklayınız.

KARA TAHTA KONUSU NE?

Lise yıllarındayken akran zorbalığına uğrayan Atlas; annesiyle beraber memleketini terk eder. Yıllar sonra matematik öğretmeni olarak üstelik kendi okuduğu okula atanır.

"Aşkın için mi, intikam için mi… yoksa öğretmen olmak için mi? Neden döndün Atlas…"

"Atlas; doğduğu, aşık olduğu, ölüme itildiği kente öğretmen olarak geri döner. Kendisini geçmişe bağlayan köklerin zaman içerisinde zayıflamasının başına neler getireceğinden habersizdir. Şehrin güzeller güzeli Irmak'ı da seneler önce geride bıraktığını sandığı Atlas'ın karşısına çıkmasıyla darmadağın olur. Bekir ise Atlas ile Irmak'ın hikayesinde Irmak'ın aşığı olarak ölmeyi ve öldürülmeyi göze alır. Atlas, Irmak ve Bekir'in karşı karşıya geldiği bu dünya bambaşka bir hayatın habercisidir."

KARA TAHTA OYUNCULARI KİMLER?

Furkan Andıç - Atlas

Miray Daner - Irmak

Cengiz Bozkurt - Arif

Çiçek Dilligil - Sevgi

Mine Tüfekçioğlu - Ülfet

Onur Durmaz - Cafer

Selen Uçer - Münevver

Kerem Arslanoğlu - Bekir

Taylan Meydan - İskender

Nizam Namidar - Hikmet

Yasemin Yazıcı - Esra

Veda Terzioğlu - İrem

Murat Danacı - Harun

Ömer Faruk Uluocak - Nevzat

Eylül Uğan - Aylin

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kara Tahta Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title