Haberler

Kadir Dinç kimdir? Kadir Dinç kaç yaşında, nereli? Kadir Dinç hayatı, biyografisi!

Güncelleme:

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Başbakan Yardımcılığının 2017/587 sayılı kararı ile aynı göreve asaleten atanan Kadir Dinç kimdir? Kadir Dinç kaç yaşında, nereli? Kadir Dinç hayatı, biyografisi!

Vatandaşlar tarafından Kadir Dinç'in hayatı merak ediliyor. Peki, Kadir Dinç kimdir? Kadir Dinç kaç yaşında, nereli? Kadir Dinç hayatı, biyografisi!

KADİR DİNÇ KİMDİR?

1973 yılında Kütahya'da doğdu. İlkokulu köyünde okudu. 1984-1987 yılları arası DİB Kütahya Merkez Mollabey Kur'an Kursunda hafızlığını ikmal etti. 1987-1994 yılları arası Kütahya Merkez İmam Hatip Lisesinde okudu. 1994 yılında Kütahya Merkez Kaditler Camii müezzin kayyımı olarak ataması yapıldı. 1995-1999 yılları arası Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde lisans eğitimi aldı.

1999-2002 yılları arası Konya Selçuk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 9. Dönem kursiyeri olarak ihtisas yaptı. Lisans ve ihtisas eğitimi dönemlerinde Konya Karatay İlçe Müftülüğü Sedirler Hasandede Mescit Küpeli Camii imam hatibi olarak göreve devam etti.

2002-2007 yılları arası DİB Trabzon Akçaabat Darıca Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve DİB Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürlüğünde öğretmen olarak çalıştı. 2003 yılında vatani görevini yaptı. 2008 yılında Tefsir alanında lisansüstü eğitimini tamamladı. 2007-2011 yılları arası Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüttü.

2011 yılında Başkanlığımız Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanlığı görevine atandı. 2016-2018 yılları arasında aynı zamanda Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Daire Başkanlığına vekâlet etti. 2017 yılı Haziran'ın 20'sinden itibaren Başkanlık Oluru ile tedviren Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne vekâlet etti.

Başbakan Yardımcılığının 04.10.2017 tarih ve 86981 sayılı oluru ile Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine vekâleten atanan Kadir DİNÇ, 20.12.2017 tarihli ve 30276 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Başbakan Yardımcılığının 2017/587 sayılı kararı ile aynı göreve asaleten atandı.

Evli ve 3 çocuk babası. Arapça ve Almanca bilmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kadir Dinç Gündem Güncel Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Bakmadan Geçme

4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title