Haberler

Hızlı ve Ateşli filmi konusu nedir? Hızlı ve Ateşli oyuncuları ve Hızlı ve Ateşli özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Hızlı ve Ateşli filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Hızlı ve Ateşli konusu, özeti ve Hızlı ve Ateşli oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Hızlı ve Ateşli filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Hızlı ve Ateşli filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Hızlı ve Ateşli filmini izleyecek olanların merak ettiği Hızlı ve Ateşli konusu nedir, Hızlı ve Ateşli oyuncuları kimler ve Hızlı ve Ateşliözeti gibi konuları inceliyoruz.

HIZLI VE ATEŞLİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Konu: Jack (Michael DeVorzon) sayısız Nascar Şampiyonluğu olan eski bir otomobil yarışı sürücüsüdür ancak artık kendisini emekliye ayırmış ve bir hurdalıkta en sevdiği arabasının bakımıyla ilgilenmektedir. Kardeşi Nelson (Jack Pearson) ise kumar bağımlılığından bir türlü kurtulamaz ve son oynadığı oyunda büyük kartellerle işbirliği içinde olan mafya patronu Mick'e (Nate Walker) karşı büyük miktarda para kaybeder. Mick'in, Nelson'dan istediği aslında para değildir. Yeni düzenlediği bir sokak yarışına kardeşi Jack'in de katılmasını ister ve onu borcu karşılığında kardeşini ikna etmeye zorlar. Jack önce karşı çıksa da kardeşinin hayatını kurtarmak için yarışa katılmak zorunda kalır. Meksika'dan, ABD Los Angeles'a kadar olan bu yarışta üç kontrol noktası dışında hiçbir kural yoktur ve yarışçıların LA'e nasıl ulaştıkları önemli değildir. Ayrıca Mick'in yarıştan çok daha büyük hedefleri vardır ve bu hedeflere ulaşmak için gözünü kırpmadan cinayet bile işleyebilir.

HIZLI VE ATEŞLİ FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Orjinal adı: Fast and fierce: Death race

Yönetmen: Jared Cohn

Yapım Yılı: 2020

Türü: Aksiyon

Oyuncular: Michael DeVorzon, Paulina Nguyen, Veronika Issa

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nelson Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title