Haberler

Hesaplaşma filmi oyuncuları kimler? Hesaplaşma konusu nedir? Hesaplaşma IMDb puanı | The Accountant yapım yılı ne zaman?

Güncelleme:

Ben Affleck ve Anna Kendrick başrollü, Oscar adaylarının yer aldığı başarılı kamera arkası olan Hesaplaşma filminin konusu nedir? Hesaplaşma filmi oyuncuları kimler? Hesaplaşma IMDb puanı kaç? The Accountant yapım yılı ne zaman?

Oscar adaylarından oluşan başarılı kamera arkası ve birbirinden yetenekli oyunculardan oluşan kadrosuyla Hesaplaşma filmi IMDb'den de yüksek puan alan filmler arasında. Hesaplaşma konusu nedir? Hesaplaşma filmi oyuncuları kimler?Hesaplaşma IMDb puanı kaç? The Accountant yapım yılı ne zaman?

HESAPLAŞMA FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Ben Affleck - Christian Wolff

Anna Kendrick - Dana Cummings

J.K. Simmons - Ray King

Jon Bernthal - Brax

Jeffrey Tambor - Francis Silverberg

Cynthia Addai-Robinson - Marybeth Medina

John Lithgow - Lamar Blackburn

Jean Smart - Rita Blackburn

Andy Umberger - Ed Chilton

Alison Wright - Justine

Jason Davis - Nörolog

Robert C. Treveiler - Genç Chris'in babası

Mary Kraft - Genç Chris'in annesi

Seth Lee- Genç Chris

Jake Presley - Genç Brax

Hesaplaşma filmi oyuncuları kimler? Hesaplaşma konusu nedir? Hesaplaşma IMDb puanı | The Accountant yapım yılı ne zaman?

HESAPLAŞMA KONUSU NEDİR?

Christian Wolff dahi bir matematik uzmanıdır. Rakamlarla yaşayan ve insanlardan çok onlarla içli dışlı olan Christian Wolff, normal bir muhasebe uzmanı gibi görünse bile dünyanın en tehlikeli suç örgütleri için freelance olarak görev almaktadır. Yaptığı işlerden birinde açık vermesiyle ise tüm hikaye şekillenir.

Hazine Bakanlığı'nın Suç Yürütme Birimi kendisini araştırmaya başladığında dikkat çekmemek için sıradan gördüğü tehlikesiz bir müşteriyle anlaşan uzman, robotik şirketinde çalışan muhasebe uzmanı kısa bir sürede müşterisinin o kadar da sıradan bir problemi olmadığını fark eder. Christian hesaplarda keşfettiği milyonlarca dolar tutan tutarsızlık üzerine çalıştıkça başına açılan tehlike de büyümeye başlar.

Hesaplaşma filmi oyuncuları kimler? Hesaplaşma konusu nedir? Hesaplaşma IMDb puanı | The Accountant yapım yılı ne zaman?

HESAPLAŞMA IMDb PUANI

Aksiyon, suç ve drama türünde olan filmin IMDb puanı 7,3'tür.

THE ACCOUNTANT YAPIM YILI, NEREDE ÇEKİLDİ?

2016 yapımı The Acoountant'ın yönetmen koltuğunda O'Connor, senaryosunda ise Bill Dubuque yer alıyor. The Accountant / Hesaplaşma filminin yapımcısı Mark Williams ve Lynette Howell Taylor olarak karşımıza çıkıyor.

Filmin görüntü yönetimini iki kez Oscar adayı olan Seamus McGarvey (Anna Karenina, Atonement filmleri ile), yapım tasarımında Keith Cunningham, kurguda Oscar adayı Richard Pearson (United 93 filmi ile), kostüm tasarımında ise Nancy Steiner'dan yer alıyor.

Filmin müzikleri ise Mark Isham'ın (Warrior, A River Runs Through It) imzasını taşıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anna Kendrick Ben Affleck Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title