Haberler

Erkan Özermnan kimdir? Erkan Özermnan hayatı ve biyografisi! Erkan Özermnan kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Erkan Özermnan, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Erkan Özermnan hakkında merak edilenler. Erkan Özermnan hayatı ve biyografisi. Erkan Özermnan kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Erkan Özermnan merak konusu oldu. İşte Erkan Özermnan hakkında merak edilen Erkan Özermnan kimdir, Erkan Özermnan hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

ERKAN ÖZERMNAN KİMDİR?

Doğum tarihi: 1938

Kaç yaşında: 83 yaşında

Nereli: İstanbul

Erkan Özerman, (d. 4 Kasım 1938, İstanbul), Türk prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri.

Galatasaray Lisesi ve Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'ndan mezun oldu.

Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yaptı. Ayrıca Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde de bulundu.

Türkiye'de eğlence sektöründe önemli gece kulübü ve diskoteklerin kurucusu olarak önem teşkil eder. 1976 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanı'dır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Erkan Özerman Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title