Haberler

Gülşen evli mi, kocası kim? Gülşen'in kocası kim? Gülşen'in kocası Ozan Çolakoğlu kimdir?

Güncelleme:

Pop müzik piyasasının başarılı söz yazarı ve şarkıcısı Gülşen, yaptığı albümler ve şarkılar ile dinleyicilerin gönlüne taht kurmuştur. Uzun yıllardan beridir Türk Pop piyasasında yer alan ve kendisinde söz ettiren Gülşen hakkında merak edilenler var. Bunlardan biri ise Gülşen evli mi, kocası kim? Gülşen'in kocası kim? gibi sorular.

Pop dünyasında güçlü sesi ve şarkıları ile adından söz ettiren Gülşen, uzun yıllardır pop müzik denince akıllara gelen ilk isimlerden birisi olmayı başarmıştır. Yeni çıkan şarkılarının sevilmesinin yanında eski şarkıları da günümüzde hala dinlenmekte. Şarkıları ve güzelliği ile popüler olan Gülşen hakkında merak edilenler arasında özel hayatı da var. İlk albümünden sonra kendisini evliliğine adayan ve müziğe ara veren Gülşen'in eşi araştırılan konulardan biri. Gülşen evli mi, kocası kim? Gülşen'in kocası kim? Gülşen'in kocası Ozan Çolakoğlu kim?

GÜLŞEN EVLİ Mİ, KOCASI KİM?

Şarkıları ile gündem olan Gülşen'in özel hayatını merak eden dinleyicileri çoğunlukta. Gülşen evli mi? sorularının yanında Gülşen'in kocası kim? soruları da yer almakta. Gülşen, son üç albümünün yapımcısı olan aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da evlendi. Evliliğinden Azur Benan adında bir oğlu vardır.

GÜLŞEN'İN KOCASI OZAN ÇOLAKOĞLU KİMDİR?

Pop müzik dünyasının sevilen ve bilinen ismi Gülşen'in kocasının kim olduğu merak ediliyordu. Peki, Gülşen'in kocası Ozan Çolakoğlu kimdir? Ozan Çolakoğlu, müzik piyasasında bilinen bir isimdir. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Çolakoğlu, Gülşen'in son 3 albümüne katkı sağlamıştır. Tarkan ile yürüttüğü çalışmalar ile de adını duyuran Ozan Çolakoğlu, Sarı ev yapım adında yapım şirketinin kurucularından birisi iken 2010 yılında dB müzik ile çalışmak için şirketten ayrılmıştır. 1 Nisan 1972 yılında Adana'da doğan yapımcı Kadıköy Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Okulunda kurduğu rock grubu ise müzik hayatının ilk başlangıcı oldu. Stüdyolarda çalışarak müzik hayatına devam etti. Amerika'da Berklee Üniversitesi'nde eğitim almıştır. Tarkan'ın "Yine sensiz" albümünün müzik direktörlüğünü yaparak kendisini geliştirmeye başladı. Sonrasında yine Tarkan'ın birçok albümüne aranjörlük yaparak devam etti. Bir yandan da Hande Yener'in Sen Yoluna Ben Yoluma ile Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor, Nil Karaibrahimgil'in Tek Taşımı Kendim Aldım, Murat Boz'un Aşkı Bulamam Ben albümlerinde de aranjörlük yaptı. 2003 yılında ise Sertap Erener'in Eurovision'da ülkemizi temsil ederek birinci olduğu "Every Way That I Can" şarkısına aranjörlük yaparken Hadise'nin "Düm Tek Tek" şarkısına da katkıda bulunmuştur. Bunların yanında film müzikleri de yapan Ozan Çolakoğlu Gora, Organize İşler, Hokkabaz ve Sınav filmlerinin müziklerini de yapmıştır. Daha sonra kendisine ait proje hazırlayan Çolakoğlu'nun albümünde Tarkan,, Sezen Aksu, Gülşen, Ajda Pekkan, Sertab Erener, Yalın, Ferman Akgül ve Göksel yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gülşen Gündem Magazin Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title