Haberler

Gnocchi (Niyokki) tarifi! Masterchef Niyokki nasıl yapılır? 9 Ağustos Masterchef Niyoki için gerekli malzemeler nelerdir?

Güncelleme:

Masterchef 9 Ağustos yarışmasında şefler tarafından Gnocchi yemeğinin yapılması istendi. Peki Masterchef Gnocchi nasıl yapılır? Gnocchi (Niyokki) yemeği için gerekli malzemeler nelerdir? Gnocchi (Niyokki) yemek tarifi! Gnocchi (Niyokki) nasıl yapılır? Gnocchi (Niyokki) yemek tarifi haberimizde...

Masterchef'te bugün birbirinden güzel yemekler yapıldı. Seyircilerin en merak ettiği konu Gnocchi (Niyokki) tarifi oldu. Peki en güzel Gnocchi (Niyokki) yemek tarifi nasıldır? Gnocchi (Niyokki) yemeği nasıl yapılır? Gnocchi (Niyokki) için gerekli malzemeler nelerdir?

GNOCCHİ (NİYOKKİ) NASIL YAPILIR? HAZIRLANIŞI!

Öncelikle patatesleri güzelye yıkayıp kabuklu şekilde haşlıyoruz. Ardından soyup püre haline getiriyoruz. Sonrasında patateslere, yumurta, toz parmesan peyniri, irmik unu, tuz, tane karabiber ve rendelenmiş muskat cevizi ekliyoruz.

Tüm malzemeti yoğurup poğaça hamuru şeklinde bir hamur elde ediyoruz. Sonrasında tezgahı unlayıp hamuru açıyoruz ve ince şeklinde kesiyoruz. Kesilenlerden küp biçiminde küçük dilimler çıkartın.

Akabinde domates sosu hazırlıyoruz. Domatesin kabuğunu soyuyoruz. Sonrasında havuç ve kuru soğanı küçük parçalar halinde doğrayın. Fesleğen yaprakları, tuz, taze çekilmiş tane karabiber kattığınız domates sosunu mutfak robotunda püre haline gelene kadar çektirin.

Hazırlamış olduğumuz domates sosu kısık ateşte kaynatıyoruz.

Ardından patates hamurundan yapmış olduğumuz makarnaları, tencerede kaynar suda yaklaşık 8-10 dakika kadar haşlıyoruz.

Suyunu süzdürdüğünüz haşlanmış patates makarnalarını, kaynamakta olan sos tenceresine alın. Sosuyla özdeşleştikten sonra servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

GNOCCHİ (NİYOKKİ) İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

- 5 tane domates

- 1 tane kuru soğan

- 3 yaprak fesleğen

- 1 çay kaşığı tuz

- 1 tane havuç

- Yarım çay kaşığı (1/2 çay kaşığı) karabiber

Hamuru için:

- 5 tane patates

- 2 tane yumurta

- 1 çay kaşığı tuz

- 1 tutam muskat cevizi

- 2 yemek kaşığı toz parmesan peyniri

- 1 su bardağı irmik unu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yemek Tarifi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title