Haberler

Fransız Sekreterden Şenes Erzik'e Büyük Ayıp, İşte O Görüntüler

Güncelleme:

FIFA Ballon d'Or ödül töreninde konuşma sırasında Şenes Erzik'i omzundan çekerek kenara alan FIFA genel sekreteri Jerome Valcke, büyük bir saygısızlığa imza attı.

FIFA'nın yılın futbolcusuna verdiği Altın Top Ödülü sahibini buldu. Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, geçen sene olduğu gibi bu yıl da Altın Top Ödülü'ne layık görülürken Fransız sekreterin Şenes Erzik'e yaptığı saygısızlık dikkatlerden kaçmadı.

ŞENES ERZİK'E BÜYÜK AYIP

Ballon d'Or ödül töreninde kadın sunucunun konuşma yapması için kürsüye davet ettiği Şenes Erzik'i omuzundan tutup kenara iten Jerome Valcke'in hareketi büyük tepki çekti. Özellikle sosyal medyada çok konuşulan bu görüntü için futbolseverler "Terbiyesizlik, saygısız Fransızlar" şeklinde yorumlarda bulundular.

"TAM BİR ÖKÜZLÜK"

Şenes Erzik'e yapılan olayı kınayan Ahmet Çakar ' Şenes Erzik'e yapılan bu hareket tam bir öküzlüktür. Öküzlerden de özür diliyorum ayrıca. Şenes Erzik yıllarca bu kurumlara hizmet vermiş, FIFA genel sekreterinden yaşça büyük saygın bir isim, abimdir. Ona yapılan bu hareketi kınıyorum ve tekrarlıyorum, tam bir öküzlüktür' dedi.

FRANSIZ VE BELÇİKA MEDYASINDA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Ahmet Çakar'ın FIFA Genel Sekreteri Jérôme Valcke'nin Şenes Erzik'e yaptığı hareket için 'Öküzlüktür' dedi, #öküzjeromevalcke hashtag'ı dünyada zirveye çıktı. Çakar'ın bu sözleri Fransa ve Belçika medyasında geniş yankı uyandırırken, canlı yayınlarla Ahmet Çakar'ın Fransız Jerome Valcke'a hakaret edildiği belirtildi.

ÇAKAR: TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİR

Ahmet Çakar, ''Ey Fransız kanalları mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz. Benim Peygamberimin karikatürüne 'ifade özgürlüğü' diyorsunuz, Jerome'ye 'öküz' demişim çok mu? İnanın öküze hakaret ediyorum. Bütün öküzlerden özür diliyorum. Fransa Devlet Başkanı'nın Türkiye'den özür dilemesi gerekir'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Jerome Valcke Real Madrid Ahmet Çakar Şenes Erzik Gündem Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title