Haberler

Emre Kınay... MUHABİRE HAKARET DAVASINA DEVAM EDİLDİ!

Güncelleme:

Beyoğlu Cihangir'de bir mekanda arkadaşıyla yemek yerken kendisini görüntüleyen muhabire hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezasıyla yargılanan oyuncu Emre Kınay hakkında mütalaasını açıklayan savcı, Kınay için haksız tahrik hükümlerinin uygulanmasını veya ceza verilmemesini talep etti.

Cihangir'de bir mekanda arkadaşlarıyla akşam yemeği yiyen oyuncu Emre Kınay, çıkışta kendisini görüntüleyen muhabir Mustafa Akdağ ile tartıştı.

Oyuncunun, muhabire "Geri zekalı" dediği iddia edildi. Emre Kınay ve Mustafa Akdağ karşılıklı olarak birbirleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Savcılık Kınay'ın muhabir hakkında yapmış olduğu şikayete takipsizlik kararı verdi.

Muhabir Mustafa Akdağ'ın Emre Kınay ve aynı restoranda bulunan doktor Baha Toygar hakkında yaptığı şikayet sonucunda ikili hakkında 2'şer yıl 4'er aya kadar hakaret suçundan iddianame düzenlendi.

İDDİALARI REDDETTİ

Sanık Baha Toygar savunmasında, "Olay tarihinde Emre Kınay'la tanışmıyorduk, mekanda olduğundan bile haberim yoktu.

Basın mensuplarının mekan dışında beklediğini görmüştüm.

Mekan içerisinde bir kadının yere düşmesi üzerine basın mensupları hareketlenip çekim yapmaya başladı.

Ardından arkadaşlarıma 'buradan ayrılalım' dedim ve çıktık.

Görüntülerde anlaşılacağa üzere sakin bir şekilde ayrılmışım.

İddia edildiği gibi hakaret içeren sözler söylemedim" ifadesini kullandı.

"HAKARET İÇERİKLİ SÖZLER SÖYLEDİĞİNİ DUYMADIM"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Dilara Sezgin arkadaşı olan Emre Kınay ile mekanda oturduğunu söyleyerek şunları dedi:

"Lavaboya gitmiştim, dönüşte dezenfektan almak için hamle yaptığım sırada kayarak yere düştüm.

O esnada eteğim açılarak mahrem yerlerim göründü.

Bana yakın olan Emre Kınay da insani olarak yardım amaçlı beni yerden kaldırmak istedi.

Mekan dışında olan basın mensupları da o sırada bizi çekmeye başladı.

Emre Kınay, 'ayıptır yapmayın, arkadaşlar bu benim avukat arkadaşım, ne sorunuz varsa cevaplayayım' dedi.

Basın mensupları da Emre'ye pandemi kurallarına riayet etmemişçesine sorular sormaya başladı.

Benim ayağıma buz koymuşlardı Emre Kınay'ın hakaret içerikli sözler söylediğini duymadım.

Diğer sanık Baha Bey'i ise görmedim bizim masamızda değildi."

"OLAY ANINDA KIŞKIRTILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Diğer tanık olan kameraman Nihat Fındıklı ise haber için mekan dışında Emre Kınay'ı beklediklerini belirterek, "Mekan içerisinde bir kadın düştü, Emre Bey de onu kaldırmaya çalıştı.

Ben de o anları çekmeye başladım. Emre Bey daha sonra yanımıza geldi.

Mustafa, Emre Kınay'a sorularını sertleştirdi, Emre Bey de karşılık verdi, aralarında tartışma yaşandı.

Emre Kınay'ın hakaret içerikli bir sözünü duymadım ama yüksek sesle konuştuğunu duydum.

Kınay'ın olay anında kışkırtıldığını düşünüyorum. Diğer sanık Baha Toygar'ı ise bana müdahale eden kişiye benzetemedim, o kişi daha kısaydı ve kendini yönetmen olarak tanıtmıştı" diye konuştu.

HAKSIZ TAHRİK

Savcı duruşmada mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Emre Kınay'ın Mustafa Akdağ'a "Geri zekalı mısınız?" diğer sanık Baha Toygar'ın ise müşteki Akdağ'a yönelik hakaret içerikli söylemlerinin, onur, şeref ve haysiyeti rencide eden söylemler olarak değerlendirildiği, bunların da hakaret suçunu oluşturduğu aktarıldı.

Mütalaada, sanık Emre Kınay ve Baha Toygar'ın 'hakaret' suçundan cezalandırılması talep edildi.

Savcı, sanık Emre Kınay ile Mustafa Akdağ arasında olayın meydana geliş şekli değerlendirildiğinde Emre Kınay yönünden haksız tahrik hükümlerinin uygulanmasını veya ceza verilmemesini talep etti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Taraf avukatları mütalaaya karşı savunma yapmak için süre istedi.

Mahkeme, taraf avukatlarının süre talebini kabul ederek duruşmayı erteledi.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Emre Kınay Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title