Haberler

CHP'den kim istifa etti? Son dakika CHP'den istifa eden isimler

Güncelleme:

CHP milletvekilleri; Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy, Özcan Özel CHP'den istifa etti. Böylece CHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 138'den 135'e düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazan CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Yalova Milletvekili Özcan Özel partiden istifa etti.

CHP'DEN İSTİFA EDEN İSİMLER

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, partilerinden istifa etti.

3 ismin istifasıyla CHP'nin Meclisteki sandalye sayısı 138'den 135'e düştü.

TBMM'de yaptıkları basın toplantısıyla istifalarını açıklayan vekillerden Çelebi açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Emperyalizme diz çöktürmüş CHP'den milli konularda kekeleyen CHP'ye geldik. Atatürk demekten çekinenleri el üstünde tutan CHP'ye geldik.

Yanlışları görüp susabilirdim. Bunu size yapamam. Bunu kendime yapamam. Cumhuriyetimize ve milletimize bunu yapamazdım. Bize halkın kalbine kazınmak yeter.

CHP içerisinde çok güzel insanlar tanıdım. CHP'nin 6 okunu, cumhuriyetin ateşini görmek beni evimde yuvamda hissetirdi. Beni onca çarpıklığa susmak için vekil tayin etmediniz.

Tarafım 29 Ekim ruhudur. 10 Aralık ve kuyrukçularının zihniyeti değil. Sönerek yok olmayacağım. Yanıyorum öyleyse varım. Hakkınızı helal edin.

Partiden istifa ediyorum. Saygılarımla

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Ali Çelebi Çelebi Gündem Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu
500

Yorumlar (5)

KARA:

Umarız bu hengameden ; safralarını atmış, marjinallikten arınmış halkla barışık yavru bir chp doğar.

2
0
yanıtYanıtla
Müdür:

Biz size oy verirken bizi iyi temsil edin diye verdik ben oyumun arkasında duruyorum ama siz CHP nin kötü temsil edildiğini düşünüyorsunuz o zaman yanlışlara karşı durup düzeltin yada m.vekildiğindende istifa edin başka parti gurupda karşına geçmeyin hakkımı helal etmiyorum

1
1
yanıtYanıtla
Rasim:

Imamoğlu eleştirilere katılmıyormuş senin ne farkın varki elestirlenlerden

1
0
yanıtYanıtla
Güçlü muhalefet olmak için her yol mübah değildi:

CHP nin dönüşümünü herkes biliyor. Kimse içini temizlemek istemiyor. O veren insanların içi rahat değil. İktidar dokunmuyor CHP ye kendine o verenler bak burada güzel bir parti var demesinler diye Parti yönetimi dokunmuyor Hain de olsa oyu bizimdir mantığıyla

1
0
yanıtYanıtla
KOLTUK JAPON YAPIŞTIRICISI İLE YAPIŞIK:

Bir asker bir matematikçi ve bir doktor istifa etmişler. Kılıçdardoğlu parti lideri kaldığı sürece CEHAPE hep 2. Parti olarak kalacak. Koltukta kalması AK Parti lehine. Bu kadar seçim kaybedip de hala Ana Muhalefet Lideri olarak kalan dünyada tek siyasetçi. Çekilin de gençlere yer açılsın amcalar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title