Haberler

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filmi konusu nedir? Çakallarla Dans 2 filmi oyuncuları

Güncelleme:

Çakallarla Dans filmi serisinin ikincisi Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede yapımında, karıştıkları suçlar nedeniyle hapise mahkum edilen dört kafadar, tıbbi bir deneye kobay olma şartıyla şartlı tahliye olurlar. Kahkaha tufanına neden olan Çakallarla Dans 2 filmi detaylarını derledik...

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filminin yönetmen ve senaristliğini Murat Şeker yürütüyor. Filmin başrollerinde ise önceki bölümlerde olduğu gibi Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu yer alıyor.

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filmi konusu nedir? Çakallarla Dans 2 filmi oyuncuları

ÇAKALLARLA DANS 2: HASTASIYIZ DEDGREGE OYUNCULARI

2012 yapımı filmin çekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleşti. Sevilen projenin kadrosunda ise: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Doğa Rutkay, Altan Gördüm, Ceyhun Yılmaz, Ömür Gedik, Nazenin Tokuşoğlu, Nihat Sırdar, Kenan Ece, Simge Fıstıkoğlu, Hakan Bilgin, Mehmet Ali Kaptanlar, Özge Uzun yer alıyor.

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filmi konusu nedir? Çakallarla Dans 2 filmi oyuncuları

ÇAKALLARLA DANS 2: HASTASIYIZ DEDE KONUSU

İlk film olan Çakallarla Dans filmi sonunda işledikleri suçlar nedeniyle hapishaneye giren Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Del Piero Hikmet ve Köfte Necmi zor günler geçirmektedirler. Ayrıca çok sevdikleri ve para kazandıkları futbolu ve mahalledeki arkadaşları ile yakınlarını özlemektedirler. Hapishanede bulundukları esnada yapılacak olan tıbbi bir deney için kobay olmaya razı olurlar. Böylece hapishaneden de şartlı tahliye olabileceklerdir. Şartlı tahliyeleleri yapılan film kahramanları suç önleyen ilaçları kullanmaya başlarlar. Dışarı çıktıklarında kendi aralarında artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ancak unuttukları asıl mesele ise çakal olmak değil de, çakallarla dans edebilmenin zorluğudur.

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filmi konusu nedir? Çakallarla Dans 2 filmi oyuncuları

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Murat Şeker Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title