Haberler

Burhan Çaçan öldü mü? Burhan Çaçan neden öldü, ölüm sebebi ne?

Güncelleme:

Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan öldü mü? Merak edilmekte ve son günlerde birçok kişi tarafından araştırılma. Gündeme gelen olaylar nedeniyle birçok vatandaşa tarafından Burhan Çaçan öldü mü? Merak ediliyor. Peki, Burhan Çaçan öldü mü? Burhan Çaçan neden öldü, ölüm sebebi ne?

Burhan Çaçan öldü mü? Sorusu, gündemde merak edilmekte olan sorular arasında bulunuyor. Sefa Geldin, Ben Yarime Neler Alayım ve İpek Mendil şarkılarıyla müzik dünyasında yer edinen Burhan Çaçan hakkındaki detaylar zaman zaman araştırma konusu haline geliyor. Peki, Burhan Çaçan öldü mü? Burhan Çaçan neden öldü, ölüm sebebi ne?

BURHAN ÇAÇAN ÖLDÜ MÜ?

"Çakmak Çakmağa Geldik", "Ayaz Geceler" ve "Neden Geldim İstanbul'a" adlı eserlerin de aralarında olduğu çok sayıda unutulmaz albüme imza atan Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında vefat etti. Burhan Çaçan 12 Ocak 2023 tarihinde vefat etti.

BURHAN ÇAÇAN KİMDİR?

Burhan Çaçan (17 Ekim 1960; Eleşkirt, Ağrı), Türk halk müziği sanatçısı.

1978 yılında TRT Erzurum Radyosunun açmış olduğu amatör sesler yarışmasını kazandı. Daha sonra Ankara'ya, ardından İstanbul'a geldi. 1981 yılında ilk albümünü çıkardı. Sefa Geldin, Ben Yarime Neler Alayım, İpek Mendil, Memik Oğlan, Ayaz Geceler, Yağ Yağmur ve Vurun Dalgalar isimli albümleri ile müzik dünyasında yer edindi. Ağlama, Her Yer Karanlık, Ayaz Geceler ve Yağ Yağmur isimli dört sinema filmi çekmiştir. İlahiler 99 ve Mevlüt Ve İlahiler isminde iki tane de ilahi albümü yapmıştır. Halen müzik çalışmalarına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Burhan Çaçan 3.Sayfa Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title