Haberler

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı mı? Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci neden ayrıldı? Ceyda Düvenci boşandı mı?

Güncelleme:

Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci boşandı mı sorusu gündeme geliyor. Ünlü çiftten açıklama gecikmedi. Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci boşandı mı ve Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci ayrılıyor mu merak ediliyor. Peki, Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı mı? Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci neden ayrıldı? İşte detaylar...

Oyuncu çift Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci ayrılıyor mu ve Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci boşandı mı soruları gündeme geliyor. Bülent Şakrak'dan açıklama gecikmedi. Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci boşandı mı ve Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci ayrılıyor mu merak ediliyor. Ünlü çiftin ayrılık sebebi araştırılmaktadır. Peki, Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı mı? Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci neden ayrıldı?Detaylar haberimizdedir…

CEYDA DÜVENCİ İLE BÜLENT ŞAKRAK BOŞANDI MI?

Magazin dünyasının parmakla gösterilen çifti Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 8 yıl süren evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı. İzmir-Ödemiş Adliyesi'nde gerçekleşen boşanma davası 15 dakika sürdü.

CEYDA DÜVENCİ İLE BÜLENT ŞAKRAK AYRILDI MI?

2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak hakkında ayrılık iddiası bir süredir gündemi meşgul ediyordu. 2. Sayfa'nın haberine göre magazin dünyasında parmakla gösterilen çiftten kötü haber geldi. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak anlaşmalı olarak boşandı.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu? Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci ayrıldı mı?

CEYDA DÜVENCİ İLE BÜLENT ŞAKRAK NEDEN BOŞANDI?

Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ikili, çift terapisine gittiğini söyleyerek aralarını düzelttiklerini belirtmişti. En özel anlarını dahi paylaşan Ceyda Düvenci Bülent Şakrak çiftinin 8 yıllık evliliği, İzmir-Ödemiş Adliyesi'nde bitti. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin davası 15 dakika sürdü. Anlaşmalı olarak boşanan çift, çocukları Okan Ali'nin velayeti konusunda da fikir birliğine vardı ve velayet annede kaldı.

Ceyda Düvenci, sosyal medyadan kendisine "Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz" yazan takipçisine "Kararı ben vermedim maalesef" yanıtıyla boşanma iddialarını doğrulamıştı.

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı mı? Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci ayrıldı mı?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Bülent Şakrak Ceyda Düvenci Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title