Haberler

    BJK GS Derbisi Torres Kadar İlgi Görmedi (Maç Özeti)

    Güncelleme:

    Beşiktaş-Galatasaray derbisi, Fernando Torres'in imza töreni kadar ilgi görmedi. Beşiktaş'ın Galatasaray'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada stadın büyük bölümündeki boşluk göze çarptı. BJK GS maç özeti ve maçtan detaylar..

    Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid, eski kaptanı Fernando Torres'i tekrar renklerine bağladı. İspanyol temsilcisi tecrübeli futbolcuyla yeniden söz keserken, Vicente Calderon Stadı'nda imza töreni de düzenlendi. Yaklaşık 40 bin taraftarın katılımıyla yapılan tanıtım toplantısında adeta 'şampiyonluk havası' esti.

    Tıklım tıklım tribünler önünde imza atan Fernando Torres'e, kulüp başkanı Enrique Cerezo, Atletico Madrid Futbol Direktörü Jose Luis Caminero, futbolcunun arkadaşları ve ailesi eşlik etti. Milan'dan 1.5 yıllığına kiralanan 30 yaşındaki İspanyol futbolcu, elinden geleni yapıp 'aşık olduğu' takımının başarısında rol oynamak istediğini söyledi.

    BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇ ÖZETİ

    Geçen haftayı lider tamamlayan Beşiktaş bu hafta Galatasaray engeline takıldı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çok soğuk bir akşamda oynanan maça taraftar fazla ilgi göstermedi. Maçın golleri Felipe Melo ve Burak Yılmaz'dan geldi. Maç özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantılara tıklamanız yeterli.

    Kaynak: EuroSport.com / Gündem

    Fernando Torres Atletico Madrid Galatasaray Beşiktaş Gündem Haberler

    Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

    Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    Bakmadan Geçme

    Hamster Combat ne zaman listelenecek? Kurban bayramının arefesinde oruç tutulur mu 2024? Kurban bayramı teşrik tekbirleri ne zaman başlar, nasıl yapılır 2024? Kurban kestikten sonra kılınan namaz nedir, var mıdır 2024? Kurban etinin kaçta kaçı dağıtılır 2024? 15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

    Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title