Haberler

Bir Zamanlar Çukurova CANLI izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm canlı izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler oldu?

ATV'nin beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü bugün başladı! Heyecanla beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisini canlı izlemek isteyen seyirciler, Bir Zamanlar Çukurova canlı izle! ATV Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm canlı izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler oldu, aratması yapıyor. Bir Zamanlar Çukurova canlı seyret! Bir Zamanlar Çukurova canlı izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm full HD izle!

Bir Zamanlar Çukurova canlı izle linki araştırılıyor. Cansu Dere'nin başrollerinde olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisi bugün yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin başlamasıyla birlikte ATV Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm canlı izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler oldu? Bir Zamanlar Çukurova canlı izle! merak edildi. Bir Zamanlar Çukurova canlı izleme linki sizlerle...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hakan, Fikret'in hayatını kurtarıyor

Yaralanan Fikret'i hastaneye yetiştirmeyi başaran Hakan, yolda Çetin ve Fikret'in gerçek kimliğini öğrendiğini fark eder. Züleyha, endişe içinde Hakan ve Fikret'ten gelecek haberi beklemektedir. Hakan sırrının Fikret tarafından öğrenilmesinden endişelidir.

Fikret, Hakan'ın sırrını açık etmiyor

Fikret konağa sağ salim dönünce başta Züleyha olmak üzere herkes çok sevinir. Fikret, Hakan Gümüşoğlu'yla ilgili bilgi bulamadığını söyleyerek Hakan'ın sırrını açık etmez ve hayatını Mehmet Kara'ya borçlu olduğunu açıklar.

Züleyha ve Hakan'ın evlilik kararı

Hakan'la ilgili kararını veren Züleyha, Hakan'la konuşur ve bir an önce evlenmeye karar verirler. Züleyha, 15 günlük bir Avrupa deniz turu bulur ve çocukları da yanına alıp Hakan'la açık denizde evlenmeyi planlar. Hakan bu plana çok mutlu olur ancak iki gün sonra kalkacak gemiye binmek konusunda endişeleri vardır…

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Bir Zamanlar Çukurova Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title