Haberler

Bergüzar Korel 3.kez hamile! Halit Ergenç - Bergüzar Korel'in 3. bebeklerinin cinsiyeti ne? Bergüzar Korel 3. bebeğin cinsiyetini açıkladı!

Güncelleme:

Binbir Gece Masalları dizisinde tanışan ve 2009 yılında dünya evine giren Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti üçüncü bebek haberiyle sevenlerini mutlu etti. Geçtiğimiz yıl ikinci çocuğu Han'ı kucağına alan oyuncu Bergüzar Korel - Halit Ergenç çifti son dönemde internette en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Peki, Halit Ergenç - Bergüzar Korel Bebeklerinin cinsiyeti ne? Bergüzar Korel 3. bebeğin cinsiyetini açıkladı! Bergüzar Korel'in 3. Bebeğinin Cinsiyeti Ne?

İlk çocukları Ali'yi 2010, İkinci çocukları Han'ı 2020 yılında kucaklarına alan Halit Ergenç - Bergüzar Korel çifti geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuk müjdesini vermişti. Bu haber üzerine bebeğin cinsiyetini merak eden birçok kişi internette "Bergüzar Korel 3.kez hamile! Halit Ergenç - Bergüzar Korel Bebeklerinin cinsiyeti ne? Bergüzar Korel 3. bebeğin cinsiyetini açıkladı!" aramalar yapmakta. Bergüzar Korel'in 3. bebeğin cinsiyetine haberimizin devamından erişebilirsiniz.

BERGÜZAR KOREL'İN 3. BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE?

Bir bebek daha bekleyen Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Korel, müjdeli haberi, "Allah biliyor çok istedim..." sözleriyle duyurdu.

Bergüzar Korel 3.kez hamile! Halit Ergenç - Bergüzar Korel'in 3. bebeklerinin cinsiyeti ne? Bergüzar Korel 3. bebeğin cinsiyetini açıkladı!

"HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM"

Sürpriz hamileliğinden dolayı dijital bir platformda rol alacağı diziye veda ettiğini ifade eden ünlü oyuncu, daha önce şunları dile getirmişti:

"Sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak, hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerinde çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek, üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek... Benim için hiç kolay değil..."

Hamile olduğunu açıkladıktan sonra en çok merak edilen konu ise bebeğin cinsiyeti oldu. Korel yakın arkadaşlarıyla yediği yemek sırasında yaptığı paylaşımla bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Korel, paylaşımında "Allah biliyor çok istedim... Ailemiz, en yakınlarımız, can dostlarımız... Herkes... Büyük bir ailemiz olsun, sağlıklı mutlu evlatlarımız olsun... E biri de kız olsun. Ne kadar çok istediysek Han'ımız daha yaşını doldurmadan kız evladımızın mutluluğu heyecanı hepimizi sardı. Canım Hatice'm toplamış tüm arkadaşlarımızı bir kaç hafta önce bana böyle bir sürpriz yaptı. Hepsi benden heyecanlı." dedi ve kızı olacağını sevenleriyle paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bergüzar Korel Halit Ergenç Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title