Haberler

Barbenheimer ne demek? Barbenheimer filmi ne zaman çıkıyor, konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Güncelleme:

İki gişe rekortmeni film Barbie ve Oppenheimer aynı anda sinemalarda gösterime girmesiyle birlikte seyirciler tarafından yoğun ilgiyle izlendi. Bu iki büyük film aynı evrende buluşuyor. Barbenheimer ne demek ve Barbenheimer filmi ne zaman çıkıyor, konusu nedir soruları gündeme geliyor. Barbenheimer oyuncu kadrosunda kimler var merak ediliyor. Peki, Barbenheimer ne demek? Barbenheimer filmi ne zaman çıkıyor, konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Barbenheimer ne demek ve Barbenheimer filmi ne zaman çıkıyor, konusu nedir merak ediliyor. Barbenheimer filmi oyuncu kadrosunda kimler var gündeme geliyor. Yönetmen ve yapımcı Charles Band, "Barbenheimer" filmi üzerinde çalıştıklarını paylaştı. Barbenheimer ne demek? Barbenheimer filmi ne zaman çıkıyor, konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizdedir…

BARBENHEIMER NE DEMEK?

Barbenheimer, tarz ve içerik olarak oldukça farklı olarak kabul edilen iki gişe rekortmeni filmin (Barbie ve Oppenheimer ) ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve birçok diğer ülkede 21 Temmuz 2023'de aynı anda sinemalarda gösterime girmesinden öncesinde dolaşmaya başlayan bir internet meme'idir.[6] Bu kelime, filmlerin başlıklarının birleşiminden oluşmaktadır. Barbie'nin oyuncak bebek Barbie hakkında Greta Gerwig tarafından çekilen bir hayal komedisi filmi ve Oppenheimer'ın fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın, II. Dünya Savaşı sırasında ilk nükleer silahları geliştiren Manhattan Projesi'nin bilimsel direktörü olarak yer aldığı, Christopher Nolan tarafından çekilen epik bir biyografik gerilim filmi olması nedeniyle, iki film arasındaki zıtlık İnternet kullanıcılarından komik bir tepki aldı. Polygon iki filmi "aşırı zıt" olarak tanımlarken, Variety ise bunu "yılın sinema olayı" olarak nitelendirdi. Filmlerin aynı anda gösterime girmesi başlangıçta bir karşı programlama örneğiydi. Gösterim tarihleri yaklaştıkça, Barbenheimer bir rekabet yaratmak yerine, filmlerin aynı anda izlenmesine dair birçok meme ve hangi sırayla izleneceğine dair birçok öneri ortaya çıktı ve her iki filmin oyuncuları da izleyicileri filmleri aynı gün izlemeye teşvik ederek karşılık verdi. Bu eğilime katılan ünlüler arasında, son filmi Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm sinemalarda gösterilmeye devam ederken her iki filmi de izlemek için bilet satın alan oyuncu Tom Cruise da vardı. İki film de eleştirel övgü aldı ve gişe beklentilerini aştı. Bu meme, iki filmin görünüşte sonsuz farklılıkları hakkında bir şaka olarak başlamış olsa da bazı medya yorumcuları aralarındaki benzerliklere dikkat çekti: Her iki film de Antroposen'in teorik kavramını keşfediyor, her ikisinin de Oscar adayı bir yönetmeni ve geniş bir ansambl oyuncu kadrosu var ve her ikisinin de yapımcılığını evli çift prodüksiyon şirketi üstleniyor.

Barbenheimer ne demek? Barbenheimer filmi ne zaman çıkıyor, konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Barbenheimer ne demek? Barbenheimer filmi ne zaman çıkıyor, konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

BARBENHEIMER FİLMİ NE ZAMAN ÇIKIYOR, KONUSU NEDİR?

Yönetmen ve yapımcı Charles Band, "Barbenheimer" filmi üzerinde çalıştıklarını paylaşırken, film hakkında "İnsanları bir araya getiren ve eğlendiren komik, havalı, zekice hazırlanmış ve biraz da garip bir film yapmak istiyorum" ifadelerine yer verdi. Aynı zamanda bu iki filmin hiçbir ortak noktası olamayan ve bir araya getireceklerini açıkladı. Çekimlerin 2024 yılında başlayacağını duyurdu.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Oppenheimer Gündem Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title