Haberler

Aşkın Yolculuğu 5. yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli hangi kanalda? Hacı Bayram Veli hangi gün yayınlanıyor?

Güncelleme:

TRT 1'in beklenen yeni dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli bugün ilk bölümü ile yayınlanacak. Yayın akışında saat 20:00'da başlayacağı yazan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi henüz başlamadı. İzleyiciler, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli hangi gün yayınlanıyor? Cuma günü mü? merak etti. İşte ayrıntılar...

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli, Tekden Film imzalı, yönetmenliğini Kamil Aydın ve Yücel Hüdaverdi'nin yaptığı, senaryosunu İsa Yıldız'ın kaleme aldığı, ilk bölümü 11 şubat 2022 tarihinde yayınlanacak Türk televizyon dizisidir. Peki, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli hangi gün yayınlanıyor?

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAM VELİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Molla Numan sürgün cezasına çarptırılmıştır. Molla Rüstem ve Şeyh Murat rahat bir nefes aldık derken, sürgüne giden Numan'ın arabasının tufanda devrildiği haberini alırlar. Bunun üzerine tahkikat başlatan kadılık her yeri didik didik aramaktadır. Abdal Murat, Molla Numan'i katara bindirip Somuncu Baba'nın fırınına getirir. Somuncu Baba'nın fırınında Ayşe, Numan'ı görür. Somuncu Baba, Ayşe hatun ve Molla Numan'ı Ankara'dan kaçırır. Sonrasında Mevlüt Bey konağına gelen Numan, konak da saklanmaya başlar. Tüm bu olaylar olurken Numan'da aklanma planları kurar. Diğer tarafta Şeyh Murat ve ekibi ise Numan'ın izini sürer..

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAM VELİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli her Cuma saat 20:00 'da TRT 1'de ekranlara geliyor.

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAM VELİ KONUSU NEDİR?

İslam tarihi ve Türk tarihine ışık tutan isimleri, yapımlarıyla hayata geçiren TRT ekranlarında çok yakında Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli başlıyor. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisinin Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin devamı niteliğinde olduğu ifade ediliyor. Konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin kim olduğu da araştırılmaya başlandı.

Kültür ve medeniyetin dünyaya tanıtılması bakımından bu tarz yapımların önemli olduğunu vurgulayan Tekden, "Tanıtıldığında ne kadar etkili olduğu, sevildiği ve beğenildiği fark edildi. Bu bakımdan biz bunu devam ettirmeye çalışıyoruz. Şu anda setinde olduğunuz Hacı Bayram Veli de 'Aşkın Yolculuğu' serisinin ikinci bölümü. 'Hacı Bayram Veli' dizimiz Yunus Emre gibi 26 bölüm olarak TRT'de yayınlanacak." ifadelerini kullandı.

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAM VELİ OYUNCULARI KİMLER?

Burak Sevinç

Hüseyin Soysalan

Sena Çakır

Atakan Yarımdünya

Kemal Başar

Sinan Albayrak

Fırat Topkorur

Derda Yasir Yenal

Aydın Sigalı

Latif Koru

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title