Haberler

Arka Sokaklar yok mu, neden yok, neden hala başlamadı? Arka Sokaklar bitti mi, final mi yaptı? 10 Mart Arka Sokaklar dizisi bu hafta var mı, yok mu?

Güncelleme:

Kanal D'nin efsane dizilerinden olan Arka Sokaklar bugün de ekrana gelmedi. Konu hakkında izleyiciler dizinin neden yayınlanmadığını merak etti. Peki, Arka Sokaklar neden yok, neden hala başlamadı 2023? Arka Sokaklar bitti mi, final mi yaptı? Arka Sokaklar dizisi bu hafta var mı, yok mu? Arka Sokaklar tamamen final mi yaptı? Arka Sokaklar neden komple bitti? Arka Sokaklar sezon finali mi yaptı, tamamen mi bitti? İşte detaylar...

Arka Sokaklar, Erler Film imzalı, ilk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan'ın yazdığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Peki, Arka Sokaklar yok mu, neden yok, neden hala başlamadı? Arka Sokaklar bitti mi, final mi yaptı? 10 Mart Arka Sokaklar dizisi bu hafta var mı, yok mu? İşte ayrıntılar...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMLERİ NEDEN YOK?

Dizi geçtiğimiz aylarda 45 günlük ara vermişti. Fakat aranın bitip bitmediği bilinmiyor. Arka Sokaklar yeniden başlayacak mı konu hakkında resmi bir açıklama da yapılmadı.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni bölümleri ne zaman başlayacak henüz resmi bir açıklama gelmedi.

BU AKŞAM ARKA SOKAKLAR VAR MI, YOK MU, NEDEN YOK? (10 MART 2023 CUMA)

Arka Sokaklar 10 Mart Cuma yani bu akşam yayınlanmayacak. Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar dizisi yer almadı. Bugün Arka Sokaklar yerine "Mekanik" filmi ekranlara gelecek. Arka Sokaklar geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama ile çekimlere 45 gün ara vermişti. Bundan dolayı yeni bölümü bugün olmayacak.

Arka Sokaklar yok mu, neden yok, neden hala başlamadı? Arka Sokaklar bitti mi, final mi yaptı? 10 Mart Arka Sokaklar dizisi bu hafta var mı, yok mu?

10 MART CUMA YAYIN AKIŞI

  • 17:00 - Hicran
  • 18:40 - Kanal D Ana Haber
  • 20:00 - Mekanik
  • 21:45 - Mekanik
  • 23:30 - Camdaki Kız

ARKA SOKAKLAR ÇEKİMLERE ARA MI VERDİ?

Çekimlerine 45 gün ara verilen Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'la ilgili kanaldan resmi açıklama geldi. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun sağlık problemi olduğunu belirten Kanal D, "Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor" dedi.

Açıklamada yapımcı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlere ara verildiği belirtilerek, "" Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film'in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

ARKA SOKAKLAR OYUNCU KADROSU

Ana karakterler

  • Rıza Soylu (Zafer Ergin): 4. Sınıf Emniyet Müdürü'dür. Asayiş Özel Ekip'in kurucusudur.
  • Hüsnü Çoban (Özgür Ozan): Ekibe ilk dâhil olanlardandır. Başkomiserdir.
  • Engin Balkan (İlker İnanoğlu): 3. Sınıf Emniyet Müdürü'dür.
  • Selin Demirci (Oya Okar): Daha önce TEM Şube'de çalışmış bir komiserdir.
  • Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu): Daha önce TEM Şube'de çalışmış bir komiserdir.
  • Arda Atik (Tunç Oğuz): Komiser yardımcısıdır.
  • Emre Gürbüz (Oğuz Peçe): Komiser yardımcısıdır.
  • Alper Gündüz (Ali Haydar Çataltepe): Ekibe torpilli olarak gelen polis memurudur.
  • Ayşe Arıcan (Cansın Çekili): Komiserdir.
  • Yavuz Aslan (Batuhan Ekşi): Komiserdir.
  • Nurcan Gök (Sebahat Kumaş): Komiser yardımcısıdır.
  • Kadri Keser (Yılmaz Tüzün): Başkomiserdir.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Arka Sokaklar Kanal D Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title