Haberler

Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo açılış ve kapanış saatleri | Aras kargo ne zaman açılıyor ne zaman kapanıyor

Güncelleme:

Aras kargonun çalışma saatleri çok merak ediliyor. Çünkü bu saatlere göre müşteriler şubeye gidip işlemlerini halletmek istiyorlar. Peki Aras Kargo ne zaman açılıyor, kaça kadar açık, açılış ve kapanış saatlerini paylaşalım. Aras kargo kaçta kapanıyor, hafta sonu açık mı, cumartesi kaça kadar açık, pazar günü çalışıyor mu?

Ülkemizin en iyi ve en hızlı kargo şirketlerinden birisi Aras Kargo'dur. 1979 yılında kurulan Aras Kargo'da yaklaşık 12 bin kişi çalışmaktadır. Aras Kargo'nun çalışma saatleri ise çok araştırılıyor. Çünkü özellikle cumartesi günü kargo kaça kadar açık çok merak ediliyor. Aras kargo çalışma saatleri ne zaman, açılış-kapanış saatleri kaçta?

ARAS KARGO HAKKINDA BİLGİLER

Aras Kargo 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan bir taşımacılık şirketidir. Türkiye'de faaliyet göstermekte olup yurt dışına da kargo dağıtımı yapmaktadır.

Aras Kargo'nun 900'e yakın şubesi bulunmaktadır. Hemen hemen her ilçede en az 1 tane şubesi yer alan Aras Kargo'nun toplam çalışan sayısı yaklaşık olarak 12 bin civarıdır. Her ay yaklaşık 12 milyon müşteriye hizmet vermektedir.

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

PAZARTESİ : 09:00 - 18:00 ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

SALI : 09:00 - 18:00 ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

ÇARŞAMBA : 09:00 - 18:00 ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

PERŞEMBE : 09:00 - 18:00 ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

CUMA : 09:00 - 18:00 ( Öğlen saatlerinde açıktır! )

CUMARTESİ : 09:00 - 15:00 ( Kargo teslimi 2'ye kadar )

PAZAR : Pazar günü tüm şubeler kapalıdır!

Aras Kargo hafta içi her gün sabah saat 9'da açılmaktadır. Akşam ise saat 18:00 'a kadar açıktır. Öğlen molası normalde 12:30-13:30 arasındadır. Fakat bu arada bile müşterilerine hizmet vermektedir. Yani öğlen arası olsa bile müşteriler şubeye gidip işlemlerini yapabilirler. Hafta sonu ise pazar günü tüm şubeler kapalı olup sadece cumartesi öğlen 15:00'a kadar açıktır. Yani Aras Kargo'ya cumartesi günü öğlen 3'e kadar gidebilirsiniz. Fakat son kargo çıkışları saat 14:00'da yaıpılıyor diye biliyoruz.

ARAS KARGO SABAH KAÇTA AÇILIYOR? AKŞAM KAÇTA KAPANIYOR?

Aras Kargo firması pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri sabah saat 09:00 'da açılmaktadır. Akşam ise saat 18:00 'a kadar açıktır. Cumartesi günü ise yine sabah 9'da açılan kargo şubeleri öğlen 15:00 'a kadar açık kalmaktadır. Pazar günü ise tüm şubeler tamamen kapalıdır.

ARAS KARGO AÇILIŞ-KAPANIŞ SAATLERİ NE ZAMAN?

Aras Kargo sabah kaçta açılır : 09:00

Aras Kargo akşam kaçta kapanır : 18:00

Aras Kargo öğlen molası ne zaman : 12:30 - 13:30

Aras Kargo şubeleri hafta içi sabah saat 09:00'da açılmaktadır ve akşam ise saat 18:00'da kapanmaktadır. Öğlen molasında da hizmet veren Aras Kargo, hafta sonu cumartesi günü yine sabah 9'da açılıyor. Fakat cumartesi günü öğlene kadar yani saat 3'e kadar hizmet vermektedir. Siz yine de cumartesi öğleden önce kargo işlemlerinizi yapmak için şubeye gitmeye çalışın.

ARAS KARGO CUMARTESİ GÜNÜ KAÇA KADAR AÇIK?

Evet, Aras Kargo cumartesi günleri de açıktır. Fakat öğlene kadar hizmet vermektedir. Kargo firması cumartesi günü sabah 9'da açılıyor ve öğlen 15:00'da kapanıyor. Kargonuzu teslimata çıkartmak için en geç saat 14:00'da şubede olmanız gerekiyor.

ARAS KARGO ÖĞLEN MOLASI AÇIK MI?

Her firmada olduğu gibi Aras Kargo'da da öğle arası mevcuttur. Fakat bu öğlen arası müşterilere yansıtılmamaktadır. Yani öğlen arası da kargolar açıktır. Müşteri olarak giderseniz beklemeden kargo işlemlerinizi halledebilirsiniz.

ARAS KARGO GÖNDERİ YAPIMI VE TESLİM ALIM SAATLERİ NE ZAMANDIR?

Hafta içi Aras Kargo gönderi alımı en geç akşam saat 17:00 'a kadar yapılmaktadır. Yani akşam saat 5'e kadar Aras Kargo şubelerine giderseniz kargo teslimi yapabilirsiniz. Fakat normalde Aras Kargo akşam 6'da kapanıyor. Ama dediğimiz gibi gönderi yapmak istiyorsanız en geç 17:00'a kadar şubede olmanız gerekiyor. Bunun dışında hafta sonu cumartesi günü ise kargo yollamak için en geç saat 14:00 'a kadar şubede bulunmanız lazımdır.

ARAS KARGO ŞUBEYE GİTMEDEN KARGO GÖNDERİMİ OLUYOR MU?

Aras Kargo cep telefonu mobil uygulamasından veya müşteri hizmetlerinden hafta içi en geç saat 15:30'a kadar adres kargo alımı bildiriminde bulunursanız Aras Kargo sizin kargonuzu alır ve gideceği yere bırakmak için şubeye teslim eder. Yani bu durumda şubeye gitmenize gerek kalmaz.

ARAS KARGO TESLİMAT SÜRELERİ NE KADAR SÜRÜYOR?

Aras Kargo'nun teslimat süreleri hizmete göre değişiklik gösteriyor. Bu hizmetlere göre kargo gönderim ücreti de değişiklik göstermektedir. Kısaca hizmete göre teslimat süreleri şu şekilde:

Aras Standart teslimat süreleri :

600 km altı mesafe için : 1 iş günü

600 km üstü mesafe için : 2 iş günü

Aras Günaydın teslimat süreleri :

600 km altı mesafe için : 1 iş günü

600 km üstü mesafe için : 1 iş günü

Aras Güniçi teslimat süreleri :

Aynı gün kargo teslim edilir.

Aras Randevulu teslimat süreleri :

600 km altı mesafe için : 1 iş günü

600 km üstü mesafe için : 2 iş günü

Aras Tahsilatlı teslimat süreleri :

600 km altı mesafe için : 1 iş günü

600 km üstü mesafe için : 2 iş günü

Aras Uçak teslimat süreleri :

600 km altı mesafe için : 1 iş günü

600 km üstü mesafe için : 1 iş günü

Aras Geridönüşlü teslimat süreleri :

600 km altı mesafe için : 1 iş günü

600 km üstü mesafe için : 2 iş günü

Aras Yurtdışı teslimat süreleri :

Ekonomi paket : 2-6 iş günü

Ekspress paket : 1-4 iş günü

ARAS KARGO MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI NEDİR?

Aras Kargo'yu "444 25 52" numarasından arayabilirsiniz.

ARAS KARGO SİZE EN YAKIN ŞUBE NERESİ?

Aras Kargo'da size en yakın şubeyi "https://www.araskargo.com.tr/tr/contact_aras_subeler.aspx" sitesinden bakabilirsiniz. Buradan nerede oturuyorsanız onu seçin ve hangi şubeler varmış ona bakabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (3)

HÜSEYİN ALTINTAŞ:

Şakamı 7 gün oldu kargo yok

0
0
yanıtYanıtla
KARAMSAR:

Virüs döneminde de çalışıyorlar çok iyi gerçekten helal olsun.

0
0
yanıtYanıtla
ARAS BULUT Y.:

Aras kargo çok hızlı gerçekten 1 günde geldi kargom teşekkürler. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title