Haberler

Adı Sevgi nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekildi? Adı Sevgi dizi çekimleri nerede yapılıyor?

ATV'nin yeni dizisi Adı Sevgi'nin 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanın ardından izleyiciler, Adı Sevgi nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekildi? Adı Sevgi dizi çekimleri nerede yapılıyor? merak etti. Peki, Adı Sevgi hangi şehirde ve ilçede çekilmektedir? İşte detaylar...

Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in yer aldığı Adı Sevgi dizisi yakında başlıyor! İzleyiciler, Adı Sevgi dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak merak ediyor. Peki, Adı Sevgi konusu nedir? Adı Sevgi nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekildi? Adı Sevgi dizi çekimleri nerede yapılıyor?

ADI SEVGİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

ATV'nin yeni dizisi Adı Sevgi yakında başlayacak. Henüz resmi yayınlanma tarihi açıklanmadı.

ADI SEVGİ KONUSU NEDİR?

"Asla Yalnız Yürümeyeceksin" sloganı ile yola çıkan "Adı Sevgi" dizisi, öğrencileri için her şeyi göze alan genç bir öğretmenin, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Adı Sevgi yakında atv'de!

Adı Sevgi nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekildi? Adı Sevgi dizi çekimleri nerede yapılıyor?

ADI SEVGİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin yayınlanan 2. tanıtım fragmanında mekan neresi merak edilmişti. Fakat henüz resmi olarak açıklama gelmedi. Dizinin nerede çekim yapıldığı henüz bilinmiyor.

ADI SEVGİ OYUNCU KADROSU

Yunus Emre Yıldırımer

Gizem Güneş

Fatih Al

Nihan Büyükağaç

Asena Keskinci

Hande Kaptan

Lara Domaç

Sıla Korkmaz

İlker Sami Kılıç

Ozan Güçlü

Cenk Hakan Köksal

Oktay Korunan

Ece Koroğlu

Serpil Gül

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yunus Emre Yıldırımer Gizem Güneş Adı Sevgi Adı Sevgi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title