Haberler

Sobayı Tinerle Yakmaya Çalıştı Yangın Çıktı

Sobayı tinerle yakmaya çalıştı yangın çıktıDENİZLİ - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir çalışan iş yerinde sobayı yakma için tiner kullanınca yangın çıktı.

Sobayı tinerle yakmaya çalıştı yangın çıktı

DENİZLİ - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir çalışan iş yerinde sobayı yakma için tiner kullanınca yangın çıktı. Parlama nedeniyle çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Akhan mahallesindeki bir lojistik şirketine ait iş yerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerine gelen ve ısınmak için sobayı yakmaya çalışan Hüseyin Karahan, sobaya önce odun atta, daha sonra tenekede bulunan tiner dökmeye başladı. Karahan, sobayı çakmakla yakmaya çalıştığı sırada, büyük bir gürültüyle parlama meydana geldi. Parlama nedeniyle çıkan yangında, Karahan ağır yaralandı. İş arkadaşlarının ihbarı üzerin olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını söndürürken, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Karahan'ı devlet hastanesine kaldırdı. Vücudunda ve yüzünde yanıklar meydana gelen Mehmet Karahan, tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hüseyin Karahan Pamukkale Denizli 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title