Haberler

Siyasetin En Güzel Buluşması

Güncelleme:

Osmancık'ta düzenlenen okulöncesi şenlikleri Osmancıklı iki milletvekili adayını buluşurdu. Evet; bu fotoğraf bugün Osmancık'ta çekildi.

Osmancık'lı iki milletvekili adayı Osmancık Okulöncesi şenlikleri kapsamında Koyunbaba ilkokulunun bahçesinde düzenlenen etkinliklere katıldı.

Ak Parti ekonomi işleri başkan yardımcısı TBMM bütçe ve plan komisyonu üyesi ve 25. Dönem milletvekili adayı Dr. Cahit Bağcı stantları gezdikten sonra animasyon gösterilerinin olduğu alana geçti. Bağcı'nın şenlik alanına girişinde yapılan "Çorum milletvekilimiz Dr. Cahit Bağcı aramızdalar" anonsu ile Bağcı bir anda öğrenci velilerinin ilgi odağı haline geldi. Bağcı stantları İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Medet Sezgen refakatinde şenlik komisyonu üyesi anasınıfı öğretmeni Selma Karakaş'ın sunumu ile gezdi ve çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi ve etkinliklerle ilgili sorular sordu. Bağcı'nın animasyon gösterilerinin yapıldığı alana geçmesiyle birlikte şenlik alanına MHP Çorum milletvekili adayı Aybüke Topçubaşı girdi. Topçubaşı stant ziyaretlerini tamamladıktan sonra da animasyon gösterileri bölümüne geçti. Bağcı bir jest yaparak rakibesi Topçubaşı'nı yanına davet etti. Bunun üzerine iki Osmancıklı aday alanda yan yana oturdular. Animasyon gösterilerini birlikte izlediler. Çocuklarla birlikte objektiflere fotoğraf kareleri verdiler. Kısa bir süre sohbet ederek birbirlerine başarı dilediler. Birlikte yürüyerek Osmancık Gelincik anaokuluna geçtiler. Basın mensuplarının oldukça ilgi gösterdiği bu buluşma işte özlenen tablo Osmancıklı iki milletvekili adayı miniklerin töreninde yan yana, işte siyasetin en güzel buluşması. Minikler Osmancıklı iki adayı buluşturdu. Biz Osmancıklılar olarak bu buluşmayı ayakta alkışlıyoruz dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aybüke Topçubaşı Cahit Bağcı Osmancık Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title