Haberler

Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Eskişehir’deki Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eskişehir'deki Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dernek Başkanı Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Hepimiz Sivrihisar'ın içinde yetişen bireyleriz. Aramızda herhangi bir ayrım söz konusu değildir. Birlik ve beraberlik içinde bulunarak birbirimize destek olmalıyız. Amacımız, Sivrihisar'ın kültür, sosyal yönlerini ve tarihi eserlerini tanıtmaktır" dedi

Yeni seçilen Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Güngör de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şunları söyledi:

"Ziyaret oldukça verimli geçti ve birbirimizle kaynaştık. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya önem vereceğiz. Eskişehir'de sosyal ve kültürel faaliyetleri birlikte yapacağız ve birlikte her yönden sesimizi duyuracağız ve güzel çalışmalara imza atacağız."

Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, yeni yönetime ve Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Güngör'e, Sivrihisar ile ilgili desteklerine teşekkür amacı ile plaket takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Arslan Sivrihisar Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title