Haberler

Sivasspor, Sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 Yendi

Güncelleme:

Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında Sivasspor, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti.

Spor Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında Sivasspor, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Tolga Özkalfa'nın yönettiği müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazanarak ligde kalma umutlarını sürdürdü.

GOLLER

Gençlerbirliği'nin golünü 17. dakikada Ahmet Çalık kaydederken, Sivasspor'un gollerini 62. ve 90. dakikalarda Aatif Chahechouhe attı. Ev sahibi ekipte Gökhan Süzen maçın 71. dakikasında ikinci sarıdan oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

SİVAS UMUDUNU KORUDU

Sivasspor bu galibiyetle puanını 29'a yükselterek 16. sıraya yerleşti. Kırmızı beyazlılar, 32 puanla 15. sıradaki bir maçı eksik Gaziantepspor'u takibini sürdürdü. Gençlerbirliği ise bu mağlubiyetin ardından 42 puanla 9. sırada kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Tolga Özkalfa Sivasspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Ahmet FERALAN:

NEVŞEHİR : Hak eden ligde kalsın. . . Sivas düşmanlığı niye. . . Ligimizin en renkli takımlarından biri. . . . .

26
22
yanıtYanıtla
m.fatih:

şehir futbol şehri ama başkanları torpille aklanmış bir şikeci . . . erkek adam kongreye gidiyor :))batırdın terk et gemiyi, yazık olan sivasa oldu , , , mecnun olmuşsun sen büyük başkana. . . hadi bakalım ikinci liğde kime peşkeş çekecen . . son hafta önüne yattığın takım seninkileri bitirecek. . .

4
2
yanıtYanıtla
Ali:

Iki eski Bjk kardeslerin birbirine kiyagi Sergen ve Ibrahim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title