Haberler

Sivasspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor gelecek hafta oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bugün tesislerde yaptığı çalışmayla başladı.

Sivasspor gelecek hafta oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bugün tesislerde yaptığı çalışmayla başladı. Spor Toto Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Akhisar Belediye Gençlikspor'a 2-1 yenilen Sivasspor kendi sahasında karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde başladı. İdman öncesi futbolcular ile tesis toplantı odasında 30 dakika toplantı yapan Rıza Çalımbay'ın futbolcuları tek tek uyardığı öğrenildi. Tesislerde yapılan idmana ülkelerinin milli takımlarında olan Kamil Grosicki, Milan Borjan ile Cihan Özkara katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Ümit Kurt ve Milan Cerny düz koşu yaptı. Akhisar maçında kötü bir futbol sergilediklerini belirten futbolculardan Erman Kılıç, "Şansımız yanımızda olmadığı için mağlup olarak ayrıldık. Şimdi bir birimize sarılma zamanı diye düşünüyorum. Önümüzdeki Orduspor karşılaşmasını iyi bir şekilde bitirip biraz yükselişe geçmek istiyoruz. Bunun içinde artık birlik ve beraberlik zamanı. Bizim küme düşme sıkıntımız olmayacaktır. Çünkü takımımız iyi bir takımımız var. Sadece bunu sahaya yansıtamıyoruz. Birlik beraberlik içinde Orduspor'u burada yenerek rahat bir nefes almak istiyoruz."dedi. Akhisarspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakan Ziya Erdal, "Karşılaşmanın 50'inci dakikasına kadar sahada istediğini yapan takım bizdik. 1-0'da öndeydik. Benim kırmızı kart pozisyonumdan önce bir pozisyon var. İlk yarıda Kenan'ın yaptığı hareket direk kırmızı kart. Hakem Fırat Aydınus bu pozisyona kart bile göstermedi. Bu pozisyon karşılaşmanın kaderini etkiliyor. Penaltı pozisyonunun oluşunda Kenan topu el ile alıyor beklide ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyundan atılacak. Hakem maçın kaderi ile resmen oynadı. Tabi ki bunlara sığınmamamız gerekir. Önemli bir karşılaşmayı kaybettik. O karşılaşma geride kaldı. Önümüzde çok kritik bir Orduspor karşılaşması var. İnşallah bu karşılaşmada istediklerimizi sahaya yansıtarak maçtan 3 puan ile ayrılmayı düşünüyoruz. Ligde en çok aleyhine penaltı çalınan takım biziz. Aynı pozisyonlar bize de oluyor ama bir tanesinde penaltı çalınmıyor. Hep hakemlerin bize karşı hata yapmaları sıkıntı. Art niyet illaki yok ama biraz daha dikkatli olmaları gerekir. Onlar adına üzgünüz. Düşme hattına puanımız yakın ama bizim öyle bir düşüncemiz hiç olmadı. Biz hala üst sıraları hedefliyoruz. 8 karşılaşmamız var. Biz bunların hepsini kazanmaya talibiz." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivasspor Orduspor Akhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title