Haberler

Sivasspor: 0 - Fenerbahçe: 2 (İlk Yarı)

Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Sivasspor ile Fenerbahçe Arasında Yapılan Maçın İlk Yarısı, Fenerbahçe'nin 2-0 Üstünlüğüyle Sonuçlandı.

Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Sivasspor ile Fenerbahçe arasında yapılan maçın ilk yarısı, Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Karşılaşma, orta alan mücadelesi biçiminde başladı. Fenerbahçe, Deivid ve Semih, Sivasspor ise Balili ve Mehmet Yıldız ikilisiyle rakip kalede gol aradı. Kar yağışı altında yapılan maçın 14. dakikasında Fenerbahçe, Deivid ile 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertli ekip, diğer golcüsü Semih ile 30. dakikada farkı 2'ye çıkardı.

1. dakikada orta alanda topla buluşan Balili, çalımlarla ceza alanına girdi. Balili'nin kontrolsüz vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Serdar'ın solundan yan ağlara gitti.

8. dakikada Semih'in sağdan ortasında, ceza alanında Deniz'den önce araya giren Murat Sözgelmez, topu kornere gönderdi.

11. dakikada Gürol'un sağdan ortasında Balili, topu ceza alanında göğsüyle uygun durumdaki Mehmet Yıldız'a indirdi. Mehmet'ten önce araya giren savunma pozisyonu önledi.

14. dakikada Olcan'ın soldan yaptığı ortada meşin yuvarlağı Murat Sözgelmez uzaklaştırmaya çalıştı. Topu önünde bulan Deivid, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

22. dakikada Cem Can'ın ceza alanı dışında düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Carvalho kullandı. Bu oyuncunun vuruşunda, top az farkla üstten auta çıktı.

25. dakikada orta alanda Carvalho ile verkaça giren Cem Can'ın yaklaşık 35 metreden yerden sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Serdar'ın sağından az farkla dışarıya gitti.

27. dakikada Deivid'in sağdan ceza alanına yaptığı ortada, kaleci Petkoviç ile Fenerbahçe'nin forvetleri arasında kalan topa Murat Sözgelmez müdahale etti. Murat, ağlara doğru giden topa, Semih ve Olcan'dan önce müdahale ederek meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

30. dakikada Deivid'in ara pasıyla ceza alanında topla buluşan Kemal, meşin yuvarlağı uygun durumdaki Semih'e aktardı. Semih, yerden rahat bir vuruşla topu filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

34. dakikada Gürhan'ın ara pasında Balili, kaleci Serdar ile çapraz pozisyonda karşı karşıya kaldı. Ceza alanı dışına çıkan Serdar, Balili'den önce kayarak topa müdahale etti.

38. dakikada Ümit'in soldan ortasında Deivid, ön direkte ayağının ucuyla topa müdahale etti. Meşin yuvarlak, direğin yanından az farkla dışarıya çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Tolga Özkalfa, Cemal Gemici, Serdar Akçer

Sivasspor: Petkoviç, Servet, Murat Sözgelmez, Fransergio, Cem Can, Carvalho, Gürol, Cem Karaca, Gürhan, Balili, Mehmet Yıldız

Fenerbahçe: Serdar, Önder, Can, Kerim, Ümit, Deniz, Mehmet Aurelio, Kemal, Olcan, Semih, Deivid

Goller: Dk. 14 Deivid, Dk. 30 Semih (Fenerbahçe)

Sarı Kart: Dk. 15 Balili (Sivasspor)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title