Haberler

Sivas'taki Trafik Kazası

Akıncılar ilçesinde kamyon ile otomobil çarpışması sonucu yaralanan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Akıncılar ilçesinde kamyon ile otomobil çarpışması sonucu yaralanan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören Bayram Yurt (39), müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Evli ve 1 çocuk babası Yurt'un cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği ve Akıncılar ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Akıncılar ilçesinde 9 gün önce Erzincan'dan Tokat istikametine gitmekte olan Murat Ekinci (34), yönetimindeki  58 EN 602 plakalı otomobil, Akıncılar yol ayrımında Şamil Arslan (38), idaresindeki 58 SA 154 plakalı kamyonla çarpışmış, kazada otomobil sürücüsü Ekinci, aynı araçta bulunan Bayram (39) ve eşi Zerbap Yurt (33) ile kamyon şoförü Arslan yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Murat Ekinci Akıncılar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title