Haberler

Siü Rektörü Erman, Yabancı Uyruklu Öğrencilerle Buluştu

Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi.

Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi.

Lisans eğitimi alan yabancı uyruklu öğrencilerle merkez kafeteryada bir araya gelen Rektör Erman, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanını ve başvuru sayısını her geçen yıl artırdığını söyledi.

20 Ekim'e kadar devam edecek olan yabancı uyruklu öğrenci kayıtlarına şu ana kadar 30 ülkeden bini aşkın öğrencinin başvurduğunu ifade eden Erman, şu ana kadar 350 öğrencinin kesin kaydını tamamladığını bildirdi.

Üniversitede yabancı uyruklu öğrenci sayısının 700'e ulaştığını aktaran Erman, şunları kaydetti:

"Üniversiteler için küresel öğrenci hareketliliği ve küreselleşme stratejileri günümüzün en hızlı gelişen eylemsel politikaları arasında yer alıyor. Yükseköğrenimde uluslararasılaşma hem ekonomik gelişmenin hem de sosyal ve kültürel bütünleşmenin en önemli yolu olarak görülmektedir. Üniversitemiz, yabancı uyruklu öğrenci sayısının artmasıyla farklı kültürel öğrenim ve deneyim ortamları yaratarak zenginleşiyor. Kayıt yaptırarak üniversitemizi seçen yabancı uyruklu öğrencilerimizi Siirt Üniversitesi ailesi olarak, tüm misafirperverliğimizle karşılıyor ve aile şefkatiyle onları kucaklıyoruz."

Buluşmada, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu ve uluslararası ilişkiler birimi koordinatörleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Erman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title