Haberler

Şırnak Silopi'de Engellilere Ücretsiz Tıraş

Silopi'de engellilere ücretsiz tıraşŞırnak'ın Silopi İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce 'Engellilere uzanan sevgi makası' projesiyle 700 engelliye ücretsiz kuaförlük hizmeti verilecek.

Silopi'de engellilere ücretsiz tıraş

Şırnak'ın Silopi İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce 'Engellilere uzanan sevgi makası' projesiyle 700 engelliye ücretsiz kuaförlük hizmeti verilecek.

Silopi Halk Eğitim Merkezi'nin 'Engellilere uzanan sevgi makası' projesi kapsamında 10 eğitmen ve 25 öğrenci tarafından engellilerin saç bakım ve tıraşı yapılıyor. Projeyle ilçe merkezi, belde ve köylerde bulunan 700 engelliye ulaşılması hedefleniyor. Eğitmenler, projeye ilçede bulunan rehabilitasyon merkezindeki kayıtlı engelli öğrencileri kuaföre getirmeleriyle başladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bilen, projeyle özel eğitime muhtaç erkek engellilerin tıraşlarını yapmak, kız öğrencilerinde saçlarının fönlendiğini ifade ederek, Özel eğitime muhtaç bireylerin sosyal hayat noktasında eksikliklerinin olduğunu görüyoruz. Bunu zenginleştirmek adına biz buradayız. Silopi Halk Eğitim Merkezi olarak burada bulunan ve köylerden gelen özel eğitime muhtaç bireylerimize bir katkıda bulunmak için bu etkinliği organize ettik. Amacımız buradaki bireylerin toplumsal hayata katkılarını ötekiyle buluşmasını sağlamak adına bir etkiliğe imza atmaktır. Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde de biz bunu hayata geçirelim istedik dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Silopi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title