Haberler

Sırbistan'da kaza geçiren TRT ekibi

Sırbistan'ın Belgrad-Niş otoyolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Aslı Özbilen Smith ve Hasan Taş, Nikola Tesla Havalimanı'ndan kalkan Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla T...

Sırbistan'ın Belgrad-Niş otoyolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Aslı Özbilen Smith ve Hasan Taş, Nikola Tesla Havalimanı'ndan kalkan Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Türkiye'ye gönderildi.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan ve başkent Belgrad'daki Sırbistan Klinik Merkezinde tedavi altına alınan Smith ile Belgrad Askeri Tıp Akademisinde tedavi altına alınan Hasan Taş'ın, durumlarının hastaneye ilk geldikleri güne oranla daha iyi olduğu ve bu nedenle ambulans uçakla Türkiye'ye sevklerine izin verildiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden TRT kameranı Hasan Elmas'ın cenazesi ile dün taburcu edilen Hasan Topal, dün akşam THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gönderilmişti.

Hayati tehlikesi devam eden sürücü Serhat Alp'ın, tedavisine Sırbistan'da devam edileceği bildirildi.

TRT'de yayımlanmak üzere belgesel çekimi için Makedonya'nın başkenti Üsküp'ten Sırbistan'a doğru yola çıkan ekibi taşıyan Serhat Alp yönetimindeki Bosna Hersek plakalı araç, Belgrad'a 60 kilometre uzaklıkta devrilmişti.

Kazada, TRT kameramanı Halil Elmas kaza yerinde yaşamını yitirmiş, Aslı Özbilen Smith, Serhat Alp, Hüseyin Topal, Hasan Ali Demircan ve Hasan Taş ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Taş Türkiye Belgrad Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title