Haberler

'Sıra Sende Türkiye'de İlk Hafta Birincisi Belli oldu!

Güncelleme:

Jüri üyeliğini Işın Karaca, Mustafa Keser ve Metin Şentürk'ün üstlendiği, ekranların yepyeni müzik yarışması 'Sıra Sende Türkiye'nin ilk hafta birincisi, 'Sevgi Bonabian' oldu!

Her hafta birbirinden yetenekli on altı yarışmacının kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yapan, 'Sıra Sende Türkiye'de heyecan katlanarak devam ediyor. Muhteşem sesiyle yarışmanın ilk haftasına damga vurmayı başaran Sevgi Bonabian, tüm rakiplerini geçerek hafta birincisi oldu.

Pop tarzında söylediği şarkılarıyla hem jüri üyelerinin hem de stüdyodaki seyircilerin beğenisini alan yarışmacı 11. haftada tüm hafta finalistlerinin yarışacağı büyük finale katılmaya hak kazandı.

İlkokul çağlarında babası tarafından keşfedilen Bonabian, 18'li yaşlarında Marmaris'te türkü söylemeye başladı ve 3 yıl sonra İstanbul'a gelerek pop müzikle tanıştı. Dizi ve film müzikleri için şarkılar söyleyen Sevgi Bonabian'ın en büyük hayali ünlü ve başarılı bir sanatçı olabilmek. TRT1 ekranında bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirten Bonabian, final haftası için de çok iddialı olduğunu dile getirdi.

Sunuculuğunu Uraz Kaygılaroğlu'nun yaptığı, jürisinde ise Türk müziğinin sevilen isimleri Işın Karaca, Mustafa Keser ve Metin Şentürk yer aldığı 'Sıra Sende Türkiye' müzik yarışmasının, yeni bölümü 29 Temmuz 2017 Cumartesi akşamı 20.00'da TRT1 ekranlarında yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Metin Şentürk Mustafa Keser Işın Karaca Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title