Haberler

Sinop'ta Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Sinop Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Zeki Şanal Başkanlığında Yapıldı.

Sinop Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Zeki Şanal başkanlığında yapıldı.

Bugün düzenlenen törenle hizmete giren North Sails Otel'de, açılış töreninin ardından gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıd. Alb. Mustafa Akış, Vali yardımcısı Bilal Ölmez, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şevket Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Belediye Başkan Vekili Sabri Demirkol, daire müdürleriyle sivil toplum örgütleri temsilcileri, ile turizm işletmecileri katıldı. Toplantıda, yeni turizm sezonunda yapılacak olan çalışmalar değerlendirilirken, sezonla ilgili birtakım kararlar da alındı. Toplantıda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Sinop'un kalkınma stratejisini turizme bağladığını ve turizmin il için olmazsa olmaz olduğunu söyledi. Tosun, "Turizm potansiyelimizi harekete geçirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Karadeniz'in en yüksek turizm potansiyeline sahip olan ilimizde, sektöründe desteklemesiyle ulusal turizm pastasından payımızı almak zorundayız. Turizm en karlı sektör olduğu gibi en nazik davranılması gereken bir yatırımdır. Kurallarına göre yapılmazsa arzu edilen hedefe ulaşılamaz. Tanıtım faaliyetlerimizde katıldığımız uluslararası fuarlarda modern tanıtım materyallerimizle yakaladığımız performansı katma değere dönüştürmek için esnaf kuruluşların, belediyelerin ve sektörün el birliğiyle çalışması önem arz etmektedir. Son yıllarda ilimiz ve ilçe belediyelerimizin turizm yatırımları ve tanıtım çalışmaları müdürlüğümüz tarafından desteklenmektedir" dedi. Tosun ayrıca, yapılan çalışmalarda sektörün ve ilgili kuruluşların desteğini beklediklerini belirterek, "Turizm en karlı sektör olduğu gibi çokta nazik davranılması gereken bir yatırımdır. Müşteri memnuniyeti turizmin en önemli ayağıdır" diye konuştu.

Toplantıda daha sonra Denetim Komisyonu Başkanı Seçkin Altay tarafından 2007 yılı denetim komisyonu raporları okundu. 2007 yılında alınan koordinasyon kararlarının değerlendirildiği toplantıda 2008 yılına ait kararlar alındı.

(SÖ-SA) 22.04.2008 16:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title