Haberler

Sinemanın Unutulmaz İsmi Kemal Sunal Mezarı Başında Anıldı

Kemal Sunal'ın Zincirlikuyu'da bulunan mezarı başında düzenlenen anma törenine; eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal katıldı.

Kemal Sunal'ın Zincirlikuyu'da bulunan mezarı başında düzenlenen anma törenine; eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal  ve kızı Ezo Sunal katıldı. Kur'an-ı Kerim okunan ve helva dağıtılan törende Kemal Sunal hayranları da hazır bulunarak aileyle birlikte dua etti.

"KOCAMAN BİR AİLE BIRAKTI BİZE"

Anmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan aile bireylerinden  Gül Sunal,"Kemal'e sevgi gittikçe artıyor. Yeni nesiller de Kemal'le tanıştılar. Bu bizim acımızı biraz azaltıyor. Bu ölümsüzlüğü yakalaması sevince bile dönüşüyor. Onun için de mutluyuz. Ama o biliyordu böyle olacağını. Biz de babasız yaşıyoruz on yedi yıldır. Çok ağır, çok zor ama hayat devam ediyor. Ayakta durmayı bilmek lazım. Kocaman bir aile bıraktı bize. Yeni hayranları, küçücük hayranları var hepsi Kemal'in akrabaları gibi" diye konuştu.

"ÇOK BÜYÜK BİR SEVGİ VAR"

Sosyal medyada  babasına olan ilgi nedeniyle kendi hesabından bazı paylaşımlar yaptığını dile getiren Ali Sunal da "Gerçekten çok büyük bir sevgi var. Ailesi gibi görüp bağırlarına basıyorlar ve hiçbir zaman unutulup gitmesine izin vermiyorlar. Minnettarız hepsine. Kocaman bir aile olduk sayelerinde. Yine babamın sayesinde aslında. Özlüyorum ama bu kadar sevilmek çok özel bir duygu. Herhalde bir tek ona nasip olacak. O bakımdan da bu bir teselli oluyor" dedi.

"SÜREKLİ PAYLAŞIYORLAR"

Kemal Sunal'ın Kızı Ezo Sunal ise duygularını "Hem sevincini hem üzüntüsünü hem doğum gününü, ölüm gününü, filmlerini, filmlerinin repliklerini, annemin yazdığı kitabı sürekli paylaşıyorlar sosyal medyadan. Bu kadar büyük bir sevgiyi paylaşacağımız kocaman bir ailemiz olduğu için çok mutluyum. Herkese teşekkür etmek istiyorum" şeklinde dile getirdi.

"KOKUSUNU ÖZLÜYORUM"

Bir basın mensubunun babanızın en çok neyini özlüyorsunuz sorusuna da Ali Sunal, "Ben kokusunu özlüyorum" diye cevap verdi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zincirlikuyu Kemal Sunal Ali Sunal Gül Sunal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title