Haberler

Sinem Kobal, Mithatcan Hakkında İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Güzel oyuncu ile Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithatcan Özer'in aşk yaşamaya başladığı dedikodularını sert bir dille yalanladı.

İbrahim Çelikkol'dan ayrıldıktan sonra Sezen Aksu'nun oğlu Mithahcan Özer'le yeni bir ilişkiye başladığı öne sürülen Sinem Kobal, dedikoduları yalanladı.

"YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Önceki akşam Etiler'de kendisine kuantum kitapları alan ve oldukça neşeli görünen Kobal, "Mithatcan Özer ile aşk mı yaşamaya başladınız?" sorusuna "Yok öyle bir şey" dedi.

"DOSTLARLA HER ŞEY DAHA GÜZEL"

Yılbaşı gecesi Nur Fettahoğlu'nun evinde düzenlenen partiye katılan Sinem Kobal, geceden fotoğraf paylaşıp altına "Dostlarla her şey daha güzel" yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Çelikkol Mithatcan Özer Sinem Kobal Sezen Aksu Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (9)

Karaağaç D.:

Dur artık sinem bir karar ver düzgün insanları seçip seçip ziyan etme şımarıklığın ile sıkıldık senden istenmeyen kadınsın her ne yapıp sıkıyorsan artık! Hatalarından ders al lütfen. Güzellik var ama akıl sıfır:) Evlen bence evine kapan

1
15
yanıtYanıtla
Dilek:

Sinem Kobal inanılmaz mız mız bir kız arda döneminde çok burnu havalardaydı! Ve inanılmaz boğdu ardayı ve en sonunda yakayı kurtardı arda turan. Umarım hatalarından ders alır artık küçük hanım!

6
9
yanıtYanıtla
nuraymobilWeb@haberler.com:

bu kadar insanin usdune gidilirmi ya arda turanin akli sinemde hale konusduna gore helal sana sinem asla geri donup bakma giden gitmisdir gitti gun bitmisdir yolun acik olsun sinem

13
1
yanıtYanıtla
ne alakamobilWeb@haberler.com:

Sacma sapan yorumlar Arda kac kez aldatti bu kizi bizim millet böyle kizlarin arkasindan dedikodu Erkeklere hava hos kizi senelerce oyala dur herseyi yasak et oyunculugu birak felan ochh ne ala Arda tam bir ....tövbe tövbe anasi kilikli kiro

6
1
yanıtYanıtla
MELISA58:

Arda Turan artik Sinemi unuttu, Sinem Ibrahim Celikkolun aklinda, Arda onu hiç dusunmuyor bile, zaten güncel hayati normal görünuyor

0
1
yanıtYanıtla
sewinç:

kız sewgilileriyle gündemde. . . kız git evde kazak patik ör

0
1
yanıtYanıtla
Canadiyen.mobilWeb@haberler.com:

Akli. Sinemde. Ise. Alir. Nikahina. Uzun. Zaman. Beraber. Ol. Ha. Bugun. Ha. Yarin. Derken. Bitivermis. Varmi. Boyle. Odevam. Etsin. Gollerine. Kizida. Rahat. Biraksin. Tripler. Atmasin. Her. Kez. Kendi. Yoluna.

0
0
yanıtYanıtla
psikologmobilWeb@haberler.com:

Şu anasının dizinin dibinden ayrılmamış bağlı değil bağımlı erkek modelini gelenek melenek ayağına ovüp bi de hayran olan kıro kızlar ve kadınlardan bıktım.taş devri biteli binlerce yıl oldu yaa.bırakın şu kirolarin peşini.yaşam kadin ve erkek için aynı yaşam..

0
0
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Frensiz gidiyorsun kız.......

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title