Haberler

Sinem Kobal, Reklam Tekliflerini Geri Çeviriyor

Güncelleme:

Sinem Kobal, sevgilisi İbrahim Çelikkol'la birlikte oynaması için gelen reklam teklifini, 'İlişkilerini paraya çeviriyor' dedikodularını önlemek için reddetti.

Mart'ta ayında kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Çelikkol'la adı aşk dedikodularına karışan ikili yapımcıların yeni gözdesi oldu.

REKLAM TEKLİFİNİ REDDETTİ

Daha önce Arda Turan’la Markafoni, annesiyle de Bingo reklam filminde oynayan Kobal, kendisine Çelikkol’la oynaması için gelen bir markanın reklam teklifini reddetti.

İLİŞKİSİNİ GÖZ ÖNÜNDE YAŞAMAK İSTEMİYOR

Kobal’ın geçmişte Arda Turan’la ilişkisini göz önünde yaşamasından dolayı pişmanlık duyduğu ve aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediği için teklifi kabul etmediği iddia edildi. Bir diğer sebebin de ‘İlişkilerini paraya çeviriyor’ dedikodularına maruz kalmamak olduğu öğrenildi.

Kaynak: Magazin

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal Arda Turan Bingo Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

sen kimsin moruk:

yüzündeki boyayi ve saclarindaki boyayi silersen ve eski püskü elbiseler giydirirsen inan bana kimse bunun yüzüne dahil bakmaz ... onca makyaj ve sac bakimi birde acik elbiseler bunu güzel gösteriyor ama dedigim gibi yapsalar dönüpte yüzüne bakan olmaz

10
0
yanıtYanıtla
yani yani:

hayır o degılde ıbrahım celıkkol denen zat nasıl bu kıza bakmıs ılgınctır kı hıc te bakılacak bır yanı yok ayrıca agzı dıslerı cok kotu yanı bır fızyolojık bozuklugu varmıs gıbı...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title