Haberler

Sincik Kaymakamlığından İftar Yemeği

Adıyaman’ın Sincik Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında siyaset, bürokrasi, STK temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi.

Adıyaman'ın Sincik Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında siyaset, bürokrasi, STK temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi.

Sincik ilçe Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Şevket Başer, İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan, AK Parti ilçe Başkanı Şevket Öksüz, İlçe Emniyet Amiri Fatih Döngeroğlu, Sincik Belediyesi eski Başkanları Hasari Altıntel, Mehmet Buz, İl Genel Meclis üyeleri Abuzer Yaşar, Mehmet Karaca, Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, köy muhtarları, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi Sincik Müftülüğü ilahi grubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirildi. Yöresel yemeklerin ikram edildiği iftar programında Sincik ilçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, iftar sonrası bir dua yaptı.

İftar programına katılan tüm konukları selamlayarak konuşmasına başlayan Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, "Ramazanınızı kutluyorum, tutuğunuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Bu akşam kaymakamlığımız bahçesinde yapmış olduğumuz iftar programında beraber bir iftar sofrasında buluşmuş olduk, bu anlamda memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Aşçısından dağıtıcısına kadar emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada bu birlik beraberlik içerisinde daha nice sofralarda otururuz, hep birlikte daha nice iftarlar açarız. En kötü günümüz böyle olsun diyorum, hepinize saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Korkut Adıyaman İnlice Sincik Yerel Haberler

title