Haberler

İl Protokolü'nden Sincik Çıkartması

Güncelleme:

İlçelerin ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek ve karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilçelerde Koordinasyon Toplantıları düzenleyen il protokolü, Sincik ilçesini ziyaret etti.

İlçelerin ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek ve karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilçelerde Koordinasyon Toplantıları düzenleyen il protokolü, Sincik ilçesini ziyaret etti.

Vali Mahmut Çuhadar, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Halil İbrahim Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin'le birlikte Sincik ilçesini ziyaret ederek, Sincik ilçesinin ihtiyaç ve talepleri ile yapılacak yatırım ve projelerini masaya yatırdılar.

Vali Mahmut Çuhadar Başkanlığındaki il protokolünü Sincik Kaymakamı Batuhan Bingöl, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İl Genel Meclis Üyeleri ile ilçe yöneticileri karşıladı.

Karşılama sonrası Sincik Öğretmenevi'nde Konferans Salonuna geçen Vali Çuhadar ve Adıyaman Milletvekilleri, burada ilçe yöneticileri ve STK temsilcileri ile Kamu Yatırımlarını Değerlendirme ve İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen toplantıda ihtiyaç ve talepleri tek tek not alan Vali Çuhadar ve Adıyaman Milletvekilleri, toplantıdan alınan öneri ve tavsiyeleri önceliğine göre tasnif edip bunları değerlendireceklerini ve çözüm bulmaya çalışacaklarını vurguladılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Çuhadar, "ilçelerimizde düzenlediğimiz koordinasyon toplantıları ile sorunları yerinde tespit ederek, yerinde çözülecek olanları hemen koordine edip çözüm yolunda gayret sarf ediyoruz. Bu toplantılarda güzel sonuçlar alınıyor"ifadelerini kullandı.

Şampiyon ilçe Sincik'te bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, "Sincik ilçemiz hizmetlerin en güzelini hak eden bir ilçemizdir. Biz Sincik'e ne yaparsak yapalım yeterli değil. Çünkü çok daha güzelini hak ediyor. Bugün gerçekleştireceğimiz Koordinasyon Toplantısı ile ilçemizin ihtiyaç ve taleplerini tek tek not alarak, Sincik'i 2023 hedeflerine nasıl taşırız. Bununla ilgili hedeflerimizi planlarımızı birlikte konuşacağız"dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Belediye Başkanı Mehmet Korkut tarafından ilçenin tarihi, kültürü, coğrafyası ve kamu yatırımlarının mevcut durumu ile ihtiyaç ve talepler hakkında bir sunum yapıldı.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Hisarcık AK Parti Adıyaman Sincik Toplum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title