Haberler

Simge Fıstıkoğlu'nun 23 Nisan Yayınındaki Zor Anları: Alman Olmak İstiyorum

Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel programında, hayali sorulan öğrencinin Alman vatandaşı olma hayali sunucu Simge Fıstıkoğlu'na zor anlar yaşattı.

NTV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu'nun yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel programında hayali sorulan bir öğrencinin Alman vatandaşı olma hayali sosyal medyada çok konuşuldu.

HAYALLERİNİ ANLATTILAR

NTV'de Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen 23 Nisan özel programına bilimden sanata, spordan müziği birbirinden başarılı öğrenciler konuk oldu. Mikrofon uzatılan öğrenciler, bir bir hayallerini anlattı.

Simge Fıstıkoğlu'nun 23 Nisan Yayınındaki Zor Anları: Alman Olmak İstiyorum

ALMAN VATANDAŞI OLMA HAYALİ ŞAŞIRTTI

Simge Fıstıkoğlu, bir öğrenciye akademik hayalini sordu. Mikrofonu eline alan öğrenci, Alman vatandaşı olma hayali olduğunu söyleyince sunucu ve ekran başındakiler kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Simge Fıstıkoğlu'nun 23 Nisan Yayınındaki Zor Anları: Alman Olmak İstiyorum

"HAYALLERİMİZE SINIR KOYMUYORUZ"

Simge Fıstıkoğlu, aldığı cevap karşısında "Hayır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hayallerimize hiç sınır koymuyoruz tabii ki" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Simge Fıstıkoğlu 23 Nisan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

yeni zelanda:

7 - 8 milyon işsizin olduğu, ekonomisi çökmek üzere olduğu, siyasilerinin ülkenin kaynaklarını tarikat ve cemaatlere peşkeş çektiği bir ülkede böyle bir cevap almanın sesi çok şaşılacak bir şey anlam veremedim. Ülkede okumuş işsiz sayısı git gide artmakta, devlet günü kurtarmakta, iş alanı açmak yerine ülkenin kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekmekte. Kim böyle bir ülkede yaşamak ister?

29
10
yanıtYanıtla
YORUK:

O yasta bir cocuk bile ulkeden umidi kesmis, Kiz sonuna kadar hakli, bir firsat bulsam bende Avrupada vatandasi olmak isterdim, adimi cismimi bile degistirrim, biktim artik yok bekaymis, yok vatan milletmis , yeter lan hergun sizin edebiyatinizi mi dinleyecem, huzur eglence istiyorum ben.

25
11
yanıtYanıtla
GEL KARDEŞ:

Eğlencenin hası burda bekliyor seni.. bir avuç toprak......

yanıt1
yanıt1
ASLI:

ÇOCUK HAKLI BENDE DAHA ÖZGÜR KİMSENİN KİMSEYE KARIŞMADIĞI BAŞKALARININ YAŞAM TARZINA SAYGI DUYDUĞU HUKUK OLAN BİR ÜLKEDE YAŞAMAK İSTİYORUM. VE MALESEF TÜRKİYE DEĞİL.

18
14
yanıtYanıtla
Uyanın:

Hahaha hiç şaşırmadım ne bekliyorsunuz laik eğitim laik medneni yasalar laik hayat laik lailk laikkk nesil anca gavur hayranı olur!!!

12
19
yanıtYanıtla
Zirto:

Modern laik hayat sonuçları buyrun?

12
18
yanıtYanıtla
azad:

işte gençlik okullarda çocuklarımızın yanlış eğitildiğime dair en büyük delil budur.

22
8
yanıtYanıtla
yorumsuz:

Bahtiyar Bahtsız arkadaşa:sigara''nın paketi olmuş en az 10 tl kimse de içmeyeyim, aylık 300 tl eder demiyor. O da günde 1 paket içene, eminim fazla içen çoğunluktadır. Sonra da millet yok çocuğuma çikolata alamadım, yok eve et girmiyor diye ağlıyor. 300 tl kaç çikolata, kaç kg et eder? Kimse bana açlıktan kıtlıktan bahsetmesin bi zahmet.

yanıt2
yanıt4
ferhat:

şu an sokakta 10 kişiye sorsan yedi tanesi başka ülkede yaşamak istiyor. fırsatı bulsam bende uçup gitmek istiyorum insan gibi yaşayabilmek için

20
5
yanıtYanıtla
burak bey:

ailesi çok önemli.

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title