Haberler

Simge Fıstıkoğlu Nişanlısı Emir Tavukçuoğlu ile Evlendi

Güncelleme:

Ekranların sevilen yüzü Simge Fıstıkoğlu, nişanlısı Emir Tavukçuoğlu ile rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi.

Ekranların sevilen yüzü Simge Fıstıkoğlu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Emir Tavukçuoğlu ile İstanbul Beşiktaş'taki lüks bir otelde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

1 AY ÖNCE SÖZLENMİŞLERDİ

Geçtiğimiz aylarda Simge Fıstıkoğlu'na evlenme teklif eden Tavukçuoğlu, 6 Mart'ta Simge Fıstıkoğlu ile ailelerin katıldığı merasimle sözlenmişti.

İLİŞKİSİNİ GEÇEN YIL DUYURMUŞTU

Simge Fıstıkoğlu 2017 yılı Mayıs ayında ilişkisini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etmişti.

"KALBİMDE OL, SENİ SEVEYİM"

Düğün öncesi salona girmeden fotoğraf paylaşan Simge, paylaşımına şu notu ekledi:

Her şey seni bekliyor, her şey gelmeni, içeri girmeni, senin elinin değmesini, gözünün dokunmasını, ve her şey tekrarlıyor seni nice sevdiğimi. Bir ömür bırakmasın ellerimiz birbirini, sen hep benim yanımda, kalbimde ol ve ben hep en çok seni sevip en çok sana güveneyim.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Simge Fıstıkoğlu Beşiktaş İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (18)

...:

bu ne böyle fıstıkoğlu tavukçuoğlu . . hey Allahım

10
0
yanıtYanıtla
Karlı dağlar:

Burdan simge hanıma mutluluklar dilerim inşallah mutlu olur //buyursunlar

4
1
yanıtYanıtla
Hasan SERTEL:

MUTLULUKLAR KIZ. SEN EN İYİLERİ HAK EDİYORSUN. SUNDUĞUN HABERİN TADINI İSMLENDİREMİYORUM. çok güzel.

2
2
yanıtYanıtla
cinare:

Cok yakisiyorlar mutluluklar

3
0
yanıtYanıtla
DÖRT DÖRTLÜK:

ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLIYOR ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞI NEDEN AŞIRI DÜŞÜK HERŞEY NEDEN ÇOK PAHALI NEDEN HERKES TORPİLLE İŞE GİRİYOR NEDEN KİMSE GARİBANLARIN YANINDA OLMUYOR NEDEN TECAVÜZ ARTTI NEDEN BİLİME YÖNELMİYORUZ SAÇMA SAPAN İNSANLARI NÜLÜ EDİYORUZ

3
0
yanıtYanıtla
Sanane sananeoğlu:

Şekil yapmayın alt tarafı bi dügün

3
0
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Birisi''FISTIKCIOĞLU- diğeri TAVUKCUOĞLU''oh ne güzel!

3
0
yanıtYanıtla
KALECI:

ZENGININ DUGUN U DE SOHRET BOSANMASIDA SOHRET KAC AY TAHAMUL EDERLER BIRBIRINE ZENGINLER TEZ BITLENIR HEMEN KACAMAK YENI FANTAZILER YASARLAR EVLANMEK ONLAR ICIN DEMOKRASI OZGURLUK ESITTIR CHP

3
0
yanıtYanıtla
MARDİN Lİİİİİİİ:

ADINI KENDİN KOYMUŞSUN KALECİ HANIM ÇOK YEMİŞSİN GALİBA BU CHP DEN

yanıt0
yanıt0
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Yahu tamda bir birlerine yakışmışlar biri''FISTIKCIOĞLU'' diğeri ''TAVUKCUOĞLU'' çok güzel de bir birlerine yakışmışlar. Arasan böyle ''UYUMLU''dünyada bulunmazdı. Nası da denk gelmişler.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title