Haberler

Silvio Berlusconi'nin Kızı Barbara, Milan'ın 2.Başkanı Oldu

Güncelleme:

İtalyan devi AC Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi'nin kızı Barbara, kulübün 2. başkanlığı görevine getirildi.

Bu sezon İtalya Serie A'da aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan AC Milan'da, kulüp sahibi Silvio Berlusconi'nin kızı Barbara Berlusconi duruma el koydu.

TİCARİ VE KURUMSAL İŞLERDEN SORUMLU OLACAK

Daha önce Milan'da yönetim kurulu üyesi olarak görev alan Barbara Berlusconi, kulübün ticari ve kurumsal işlerinden sorumlu olacak. Takımın eski golcüsü Alexandre Pato ile geçmişte yaşadığı aşk ile magazin gündeminden de düşmeyen bayan Berlusconi, Adriano Galliani ile CEO'luk koltuğunu da paylaşacak.

İKİ EFSANEYLE ANLAŞTI

AC Milan'ın efsanevi oyuncusu Paolo Maldini'yi kulüpte görevlendiren Barbara Berlusconi'nin, efsane oyuncusu için yönetici, menajer, sportif direktör mü yoksa teknik direktör olarak mı görevlendireceği bilinmiyor. Ancak, Barbara Berlusconi'nin Paolo Maldini ile konuştuğu ve Milan'da görev almaya ikna ettiği ifade edildi.

Barbara Berlusconi'nin diğer hamlesi ise Milan'da uzun yıllar geçiren Demetrio Albertini'yi kulüp yönetiminde çalışmak üzere ikna etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Silvio Berlusconi İtalya Serie A Paolo Maldini Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title