Haberler

Silopi Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım Belediyecilik Hizmetlerini Anlattı

Şırnak'ın Silopi İlçe Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım, ilçe genelinde yapılacak belediyecilik hizmetleri hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Şırnak'ın Silopi İlçe Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım, ilçe genelinde yapılacak belediyecilik hizmetleri hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Silopi Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım makamında kabul ettiği gazetecilere belediyenin 2012 yılı içerisinde yürüttüğü ve planladığı çalışmalar hakkındaki bazı bilgileri paylaştı. Başkan Yıldırım, Silopi'nin çehresini yapılacak hizmetler yeni görünüm kazandıracaklarını ifade ederek, ilçedeki su sıkıntısının 2012 yılında sona ereceğini söyledi. Sanayi sitesi içinde planlama çalışmaların devam ettiğini belirten Yıldırım, ilçedeki lastikçi, motorcu ve kaynakçıları sanayi sitesinde toplayacaklarını ifade

etti. İlçenin güzelleşmesi ve yeni bir görünüm kazandırılması için şehrin kullanılmayan alanlarından faydalanacaklarını aktaran Yıldırım, ilçeye yeni sanat sokağı yapılacağını açıkladı. Yıldırım, "Sanat Sokağı için ihalemizi yaptık. Kısa süre zarfında çalışmalarımıza başlayacağız. Silopi'ye yapılacak ikinci sanat sokağımız olacak. Yeni Sanat Sokağı, Türkiye Kömür İşletmesi ve Koç İlköğretim Okulu arasında kalan boş arazi üzerinde yapılacak. Böylelikle hem boş araziyi değerlendirmiş olacağız, hem de ilçeye

güzel bir görünüm kazandırılmasını sağlayacağız" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsnü Yıldırım Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title