Haberler

Silahlı Saldırıya Uğrayan Doktor Hayatını Kaybetti

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobili ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobili ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, olay, akşam saat 18.30 sularından Bağlarbaşı Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. Eşiyle ayrı olan ve özel bir tıp merkezinde Radyoloji uzmanı olan Dr. Metin Güneş (45), hafta sonları gördüğü 6 yaşındaki oğlu ile bir süre vakit geçirdi. Daha sonra Köyiçi meydanında yemek yedikten sonra 78 BM 497 plakalı aracı ile oğlunu eve bıraktı. Oğlunu bıraktıktan sonra aracı ile seyir halinde olan Güneş'i, otomobiliyle takip eden Kamil A. (37) önünü keserek durdurdu ve silahını çekerek ateş etti. Kamil A. olayın ardından, polisi arayarak kendini ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına alırken, vücuduna isabet eden kurşunlar sonrası ağır yaralanan Dr. Metin Güneş, 112 ambulansıyla Safranbolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Dr. Güneş hayatını kaybetti.

Olay sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, olayı gerçekleştiren Kamil A. ile doktor Güneş arasında husumet olduğu öğrenildi. Doktor Güneş'in olaydan 25 dakika önce oğlu ile yemekten çıkıp araca bindikleri görüntüleri ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

(Yasin Erdem / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Güneş Safranbolu Bağlarbaşı Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title