Haberler

Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya "sevgili" göndermesi: Benim şefim seninkinden daha iyi

Güncelleme:

Bir süredir Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda yine dikkatleri üzerine çekti. Subaşı, başka bir hikayesinde ise eski eşi Acun Ilıcalı'ya "Benim şefim seninkinden daha iyi" diyerek göndermede bulundu.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla yine adından söz ettirdi.

"BENİM ŞEFİM SENİNKİNDEN DAHA İYİ"

Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile dans ettiği bir video paylaştı. Ayrıca Subaşı, geçtiğimiz günlerde "Çağla'dan duygusal anlamda iyi besin alıyorum" diyen eski eşi Acun Ilıcalı'ya göndermede bulunup, "Benim şefim seninkinden daha iyi" demesi dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya 'sevgilili' gönderme: Benim şefim seninkinden daha iyi

ŞEYMA, MISIRLI YATIRIMCIYLA BİRLİKTE

Eski eşi Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra DJ Guido Senia ile sevgili olan ancak mutluluğu kısa süren Şeyma Subaşı, bir süredir Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile birlikte.

Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya 'sevgilili' gönderme: Benim şefim seninkinden daha iyi

ACUN'A NİSPET YAPTI

Öte yandan Şeyma Subaşı'nın, Acun Ilıcalı'nın dün sevgilisi Çağla Altunkaya'ya ilanı aşk etmesinin ardından bugün sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaşması gözlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya 'sevgilili' gönderme: Benim şefim seninkinden daha iyi

Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya 'sevgilili' gönderme: Benim şefim seninkinden daha iyi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (76)

Ezikkkk:

Erkeklere ahirette ilk soru şeymayla çıktın mı olacak.. çünkü böyle giderse dünyada takılmadık adam bırakmıcak. Şeyma ile çıkmayanlar cennete...Piskolojisi bozuk biri nasıl olur deseler direk bu kadını gösterirdim. Ne yapacağını şaşırdı. Ama dövmesi güzel??

157
2
yanıtYanıtla
BOŞİŞ:

Üç farklı insan tipinden korkacaksın Dağdan inme Dinden dönme bide Sonradan görme diye.

71
4
yanıtYanıtla
DORUK:

ÇOK DOĞRU

yanıt10
yanıt0
DOĞRUCU:

Ahlak yoksunu zavallı ALLAH hidayet versin

60
9
yanıtYanıtla
ıyyyy:

mide mi bulandırıyor. kızı büyüyünce bu pozları nasıl açıklayacak.

48
5
yanıtYanıtla
kasımpaşa:

Hülya Avşar nasıl açıkladıysa öyle açıklayacak. Merak etme o camiadaki tüm insanlar için bunlar sıradan şeyler. Her şey yolunda.

yanıt22
yanıt0
Adamın Biri:

Alın şu kadını artık ekranlardan bu nedir ya içimiz bulandı artık şu kadından.

49
2
yanıtYanıtla
fatih:

acun bu millete hiç bir şey kazandırmadı. 20 yılda acun 20 yıllık ahlaki çöküntüye medya aracılıgı ile destek verip süreci hızlandırdı. arkasında şeytanın cocukları mı var bilinmiyor.

46
2
yanıtYanıtla
Sahi5:

Bu kadını niye haber yapıyorsunuz?

43
3
yanıtYanıtla
KAAN:

Yemin ederim bu kadından iğreniyorum

38
2
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title