Haberler

Şeyma Subaşı koronavirüs nedeniyle aylardır ayrı kaldığı kızı Melisa'ya kavuştu

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, aylardır koronavirüs nedeniyle ayrı kaldığı kızı Melisa'ya kavuştu. Subaşı, kızının Türkiye'ye geri döndüğünü sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına "Sonunda geri döndü. Benim her şeyim" notuyla duyurdu.

Şeyma Subaşı koronavirüs sebebiyle uzun süredir ayrı kaldığı Melisa ile kavuştu. Melisa, babası Acun Ilıcalı'nın özel uçağıyla, bakıcısıyla birlikte Türkiye'ye döndü.

Subaşı, kızının ülkeye döndüğünü "Sonunda geri döndü. Benim her şeyim" notuyla duyurdu.

Şeyma Subaşı koronavirüs nedeniyle aylardır ayrı kaldığı kızı Melisa'ya kavuştu

ACUN, ESKİ EŞİ ŞEYMA'YA ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Survivor 2020'nin çekimleri için gittiği Dominik Cumhuriyet'inde salgın nedeniyle mahsur kalan Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında eski eşi Şeyma Subaşı'yı övmüştü.

Acun Ilıcalı, "Neredeyse 3 aydır Melisa'yla birlikteyiz ve iyi anlaştık. Bir annenin kızından ayrı kalması çok zor bir süreç. Burada Şeyma çok anlayışlı davrandı, beraber aldığımız bir karardı. Melisa burada daha mutlu olacaktı. Bütün evlatlarım değerli ama Melisa daha küçük olduğu için daha bir özen istiyor. Melisa'nın bu enerjisini ve neşesini Şeyma'dan aldığını düşünüyorum. Şeyma'nın çok iyi bir anne; çocuğuna bağlı, tutkulu olduğunu düşünüyorum. Her dakika FaceTime'dan bağlanarak konuşuyorlar. Biz ayrılmış olabiliriz ama burada mühim olan o çocuğun geleceği ve mutluluğu. İkimizde bu özeni gösteriyoruz. O konuda da Şeyma'nın hakkını hiç yemem. Melisa'ya olan ilgisi ve verdiği enerji Melisa üzerinde olumlu bir etki yarattı" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Türkiye Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Seda:

Geçim kaynağin

15
3
yanıtYanıtla
TUTAK:

Bu haberi okumasaydık dünyadan bi-haber kalacaktık.

14
2
yanıtYanıtla
Berko:

Okumasaydın

yanıt0
yanıt0
Ali:

Evliliği aile olarak görmezler. Bedeli çocuklara mal oluyor.

9
2
yanıtYanıtla
Gul kokusu:

ACUN BOYLE BIRINI MILLETIN BASINA BELA ETDIYIN ICIN YATACAK YERIN YOX...

11
0
yanıtYanıtla
İlda:

Doğruya doğru

yanıt0
yanıt0
turan:

Şeyma KAYBOLLLLL

7
2
yanıtYanıtla
Can:

Babasından para koparmak için

8
1
yanıtYanıtla
Gurbet:

Her anne evladına düşkündür

4
4
yanıtYanıtla
Halis:

Millet ne hale gelmiş

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title