Haberler

Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan Guido Senia'dan şaşırtan "İtalyan kız" paylaşımı

Güncelleme:

Şeyma Subaşı ile dolu dizgin aşk yaşayan Guido Senia, sosyal medya hesabından paylaştığı "İtalyan kız" paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Uzun bir süredir Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan DJ Guido Senia, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ağızları açık bıraktı. Geçtiğimiz günlerde Subaşı ile öpüşürken çekilen görüntüsü ortaya çıkan Senia, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Subaşı'yı kızdıracak.

"HAYAT İTALYAN KIZLA DAHA GÜZEL"

Seyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia, "La vie est belle mais elle est plus belle avec une Italiene." yazılı bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın Türkçe anlamı, "Hayat güzel ama İtalyan bir kızla daha güzel!" Subaşı'ın sevgilisinin yaptığı bu paylaşımla ne demek istediği ise merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan Guido Senia'dan şaşırtan 'İtalyan kız' paylaşımı

ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Guido Senia'nın yeni yaşını kutlayan Şeyma Subaşı, partide Senia'yı öpücüklere boğmuş bu görüntülerde partiye katılan bir kişinin paylaşımında ortaya çıkmıştı. Çift, önceki günde arabadaki eğlenceli anlarını paylaşmıştı.

Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan Guido Senia'dan şaşırtan 'İtalyan kız' paylaşımı

Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan Guido Senia'dan şaşırtan 'İtalyan kız' paylaşımı

Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan Guido Senia'dan şaşırtan 'İtalyan kız' paylaşımı

Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan Guido Senia'dan şaşırtan 'İtalyan kız' paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (55)

Adınızı Yazın:

E nolacaktı adam yedi içti şimdide sepetliyor ne var bunda anlamayacak.

48
1
yanıtYanıtla
b7f:

Acundan sonra acunası hale düşmüş bu

45
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Genetik bir insanda düzgün olmalı.Tohum bozuksa ürün çürük çıkar.

37
1
yanıtYanıtla
Büyük usta:

Çok alakasız oldu. Bence bu sözü sakla başka yerde kullan

yanıt3
yanıt4
Sezgin:

Gurbetci insan diyprsin genetik diyorsun ttohum diyorsun insandanmi bahsediyorsun yoksa üatlican kabak hiyardanmi

yanıt2
yanıt4
noname:

sen kimsain be türk kzılarına kurban ol. İtalyan erkekleride bir cacığa yaramıyor.

13
7
yanıtYanıtla
salih:

NONAME sen italyan erkeklerinin bir cacığa yarayıp yaramadığını nereden biliyorsun çıkar bakalım şu ağzındaki baklayı :))

yanıt4
yanıt1
ŞEYMA SUBAŞI:

ben hepinizide anlıyorum sizler beni kıskanıyorsunuz benim varlıklı ve eğlenceli hayatımı çekemiyorsunuz kıskananlar çatlasın :))

5
12
yanıtYanıtla
HAHAHAHA:

KOMİK ŞEY. .

yanıt1
yanıt1
YOK ARTIK:

Her şeyi geçtim bir annesin sen... Kızına böyle mi örnek olacaksın.Hayatımı yaşıyorum diyerek bir yerlere varamazsın Şeyma Hanım....

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title