Haberler

Şeyma Subaşı: Acun'u, İlk Var mısın Yok Musun Yarışmasında Kazandım

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı, bir dergi için Mardin'de objektiflerin karşısına geçti. Şeyma Subaşı Ilıcalı verdiği özel ropörtajda eşi Acun Ilıcalı ile olan birliktelikleri hakkında samimi açıklamalar yaptı.

EŞİYLE OLAN İLK ANISINI ANLATTI

Şeyma Subaşı Ilıcalı, bir dergiye verdiği ropörtajda eşi Acun Ilıcalı ile ilgili ilk günlerini değerlendirdi. Şeyma Subaşı " Acun bana, üniversiteye gelip ben seni kazandım, Var mısın Yok musun'a geldin sen beni kazandın" dedi.

"ÜNİVERSİTEYE GELİP BEN SENİ KAZANDIM, VAR MISIN YOK MUSUNDA SEN BENİ"

Var mısın Yok musun'la hem bizim hem de Acun Ilıcalı'nın hayatına hızlı bir giriş yaptın. Var mı özel bir anın yarışmaya dair sorusuna Şeyma Subaşı Ilıcalı, "Yarışmaya ben başvurmadım, Acun üniversiteye geldi. Beni görmüş ve katılmamı istedi. Acun bana, "Üniversiteye gelip ben seni kazandım, Var mısın Yok musun'a geldin sen beni kazandın"diyerek cevap verdi.

Şeyma Subaşı: Acun'u, İlk Var mısın Yok Musunda Kazandım

"VICIK VICIK BİR EVLİLİĞİMİZ YOK"

Şeyma Subaşı Ilıcalı ropörtajda Acun ılıcalı ile ilgili şunları da ekledi;

Acun'la vıcık vıcık bir evliliğimiz yok. Şu an Bebek'te açacağım kafeyle ilgili oldukça yoğun çalışıyorum. Seyahatlerim çok fazla. Acun çok çok fazla çalışıyor, işine odaklı. Buna rağmen yine de, her ay en fazla 1 hafta görüşemiyoruz, bunun dışında sürekli birlikteyiz, birlikteyken de çok kaliteli zaman geçiriyoruz."

Şeyma Subaşı: Acun'u, İlk Var mısın Yok Musunda Kazandım

"EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR"

Aşkı tarif etsen ne derdin? - Aşkın ömrü en fazla 3 yıldır. Bütün bilim adamları da söylüyor zaten. Sonrasında sevgi ve saygıya dönüşüyor. Acun'la sürekli birlikte olmadığımız için birbirimizi çok özlüyoruz. 1 senedir evliyiz ama 9 senedir birlikteyiz. Evlilik aşkı öldürür mü? - Evlilik aşkı öldürmez ama şekil değiştirir diye düşünüyorum."

Şeyma Subaşı: Acun'u, İlk Var mısın Yok Musunda Kazandım

"BİR İPTE İKİ CAMBAZ GİBİYİZ"

Las Vegas'ta ablam, ben, Acun birlikteydik geçenlerde. Biz tartışıyoruz, ablam da diyor ki; "Şeyma tartışmalarınız bile o kadar tatlı oluyor ki". Komik sataşmalarımız var ama asla büyük bir kavga etmeyiz. Acun "Bir ipte iki cambaz gibiyiz" diyor. Bir de "Fazla akıllısın, seninle uğraşmak zor" diyor bana.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Magazin Haberler

500

Yorumlar (71)

Aysima:

Fazla akıllı diyomusya bence yaniliyo adam fazla uyanık evli adami karsindan ayırdı ve adamın meşhur ve zengin olmasından yararlaniyo ben acunu onceden çok efendi ve mütevazı bulurdum ne guzel eşiyle çocuklarıyla tam bir aile guzel bir hayatı vardi simdi bu gorgusuzle birlikteginden beri acunda basit gorunuyo...

72
1
yanıtYanıtla
navajho:

Bu çifte de minik kızlarına da BAYILIYORUM. Hele ufaklık dünya tatlısı :) kıskananlar ÇATLASIN !

6
49
yanıtYanıtla
Çingene:

hayırsız varlıklar.

55
0
yanıtYanıtla
Dada:

Çocuklara ıyı örnek oluyo utanmaZ

51
2
yanıtYanıtla
somon:

BİR İPTE İKİ CAMBAZ GİBİYİZ'' oynamaz sonunu görürsün

47
1
yanıtYanıtla
SİMLİ:

HERŞEY ÇOOOOK GÜZEL FAKAT NEDEN DEVAMLI BUNU BİZE ANLATIYORSUNUZ HAYAT SİZİN BİZE NE

47
1
yanıtYanıtla
Sude:

Sana neyse ne ilgilenipte yorum yapıyon

yanıt1
yanıt2
Hakan tek:

Ablasida ne uyanık nolur nolmaz diye kizin yerini saglamlastiriyor..tartışmalarınız bile size çok yakışıyor acun diyor..para tatlı tabi.

46
1
yanıtYanıtla
Duru:

Yuva yıkanın yuvası olmasın lütfennn

45
2
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Acunun eski eşi için ne büyük bir acı. İnşallah bu yazılanları okumaz. Kanser olur be adam...

40
4
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title