Haberler

Sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği ileri sürülen Sermiyan Midyat, kendi darp raporunu paylaştı

Güncelleme:

Sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği gerekçesiyle karakolluk olan Sermiyan Midyat, hakkındaki iddiaları yalanladı. Bu olayda mağdur olduğunu söyleyen Midyat, Yaşar'ın kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek darp raporu ve kesik elinin fotoğrafını paylaştı.

Oyuncu Sevcan Yaşar, kendisinden 16 yaş büyük olan sevgilisi Sermiyan Midyat'tan şiddet gördüğünü söyleyerek şikayetçi oldu. Çift, fiziki ve psikolojik şiddet gördüğü için gerekçesiyle yollarını ayırdı. Darp iddialarını kesin bir dille yalanlayan Midyat ise kendisini mağdur olduğunu söyleyerek darp edildiğini söyledi.

YARA İZLERİNİ PAYLAŞTI

Uçankuş'ta yer alan habere göre: Sevcan Yaşar'ın iddiaları netlik kazanmadan Sermiyan Midyat cephesinden yeni bir iddia geldi. Darp raporu alan Midyat, kavga sonrası vücudunda oluşan izlerin fotoğrafını paylaştı.

Sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği ileri sürülen Sermiyan Midyat, kendi darp raporunu paylaştı

"BİR KADINA FİSKE VURMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar çifti, 4 Mayıs'tan önceki hafta aynı evde kaldılar ve karantina günlerinde sürekli kavga ettiler. Sermiyan Midyat konuyla ilgili ilk açıklamasında ise "Bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. 2 aydır aynı evdeydik ama olmadı. Şikayetçi olmuş, ifademi verdim. 'Şiddete uğradım' diyor ama darp raporu yok. Çünkü böyle bir olay yok" demişti.

Sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği ileri sürülen Sermiyan Midyat, kendi darp raporunu paylaştı

Sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği ileri sürülen Sermiyan Midyat, kendi darp raporunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sermiyan Midyat Sevcan Yaşar Midyat Haberler

Bakmadan Geçme

Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 19 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (29)

xmen:

Erkeğim diye dolaşıyorsun. Aldığın rapora bak.

9
9
yanıtYanıtla
vsvsvs:

Onu mecbur alıyor kardeş, hukuk erkek falan dinlemez. . .

yanıt2
yanıt1
Al İşte:

Senin gibi düşünen güçlü erkeklerde gitmek isteyen kadına zorbalık yapıyor aferin güçlü olun rapor almayın suçlmayıda sineye çekmeye çalışın ya aptal olun yada sineye çekemeyip katil

yanıt1
yanıt0
Kral Benim:

böyle hatunlar böyle insanlarla evlenirseler yazık ederler kendıne kro işte

9
5
yanıtYanıtla
cpi:

ay yinemi bu dağlı

8
3
yanıtYanıtla
Osman karaçatı:

İnsan mısın sen hadsiz dağlı ne demek

yanıt0
yanıt0
taner:

YAZIK. . . . bİRDE aNADOLU İNSANI OLACAKSIN. darp etmiş. Nasıl erkeksin Kadın sana şiddet bile uygulasa böyle reklam yapılırmı demek ki adam pardon erkek değilmişssin. Aldığın o kültüre yakışmamış. Reklamcı .

1
9
yanıtYanıtla
geniş ve rahat toplum:

2 aydır aynı evdeydik ne demek ? ne kadar geniş bir toplum olmuşuz.

8
1
yanıtYanıtla
ASLI:

ERKEK MİLLETİ DEĞİLMİ HEPSİ AYNI. BU YÜZDEN BEN KIZLARLA TAKILIYORUM ARTIK. KAFAM RAHAT OHHH MİS.

2
4
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Oglum yasina göre bir kadin bul.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title