Haberler

Sesini beğenmediği kadın hayranının sevgilisinden tehdit mesajları alan Rafet El Roman savcılığa koştu

Güncelleme:

Sesini dinlediği kadın hayranına "Sesin kötü" diyen Rafet El Roman'ın başı derde girdi. Kadının sevgilisinin mesaj ve telefonla arayıp kendisini tehdit ettiğini söyleyen şarkıcı, savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Ünlü şarkıcı Rafet el Roman, geçtiğimiz haftalarda Mersin'de bir AVM'de konser verdi. Çıkışta Sümeyye A. isimli hayranı, kendisine sesini dinletip yorum istedi. El Roman, kızı dinledi ama yeteneksiz buldu. Olayın ardından genç kızın sevgilisi Ümit Ö., ünlü şarkıcıyı telefonla arayıp hakaret ve tehdit etti. Savcılığa başvuran El Roman, "O adama telefon numaramı, intikam için sesini beğenmediğim kız verdi" dedi. Savcılık, soruşturma başlattı.

RAFET KENDİSİNİ TEHDİT EDEN ADAMI AFFETMEDİ

Sabah'ta yer alan habere göre, Sümeyye A. hakkında 'Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak' suçundan dava açıldı. Ümit Ö. hakkındaki dosya ise uzlaştırma bürosuna gönderildi. El Roman, şahsı affetmedi. Ümit Ö. hakkında, gönderdiği mesajda sinkaflı sözler ve tehditler bulunduğu gerekçesiyle iddianame düzenlendi. 4 yıla kadar hapsi istenen Ümit Ö., Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

"SEVGİLİME SARKTIĞINI DÜŞÜNDÜM"

Soruşturma kapsamında El Roman'a sesli mesajlarla hakaret ve tehdit ettiği belirlenen Ümit Ö.'nün ifadesine başvuruldu. Ümit Ö., amacının tehdit etmek olmadığını, ancak birlikte yaşadığı insana sarkıntılık edildiğini düşünüp, bunun verdiği sinirle yanlış anlaşılabilecek şeyler söylemiş olabileceğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mersin Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

adsız:

öyle hemen de yüzüne sesin kötü denir mi , insan biraz usülunce söyler '''' Daha sonra görüşelim, ya da telefon numarası bırakın biz size döneriz '''' gibi cümleler kurmak gerekir. Ortalıkta gezen bir sürü psikopat var tedbirli olmak lazım. . .

10
14
yanıtYanıtla
Musto:

Hacı neyse o sanat dünyası acımasız şak suratına söylerler

yanıt5
yanıt2
Yorumcu:

Katılıyorum size ama bir de usulüne göre söylese bu sefer de ''beni dikkate almadı vb. '' sözler sarf olmaz mıydı. Biliyorsunuz ki ne yapılırsa yapılsın kimsenin kimseye yaranamadığı bir dönemdeyiz. Direk olarak yorumunu belirtmesi yorumu isteyen kişinin talebi zaten, Rafet El Roman sevilir sevilmez ona saygı duyarım ama sonucunda dönüp şarkıcıyı tehdit etmek çok üzücü olmuş.

yanıt3
yanıt0
Namyelüs:

Sesi kötü olana ''''Sesin Kötü'''' demeyeceksin!!! Aptal olana ''''aptal'''' demeyeceksin!!! Yalancıya ''''Yalan söylüyorsun'''' demeyeceksin!! de ne diyeceksin. Yüzüne söylemeyeceksin de arkasından mı konuşacaksın. İnsanları iki yüzlü olmaya davet etmeyin. Bu sıfatları kullanmayacaksak kaldıralım gitsin.

3
0
yanıtYanıtla
Sorun:

Kıza telefon numarasini verecèk samimiyeti nasıl bulmuş? Enteresan !

0
0
yanıtYanıtla
Gülseren Topuz:

BU ESMER ROMANMI .?.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title